Напишете дума/думи за търсене

7 елегантни дрехи и аксесоара от гардероба на всяка жена

Източник: FreeImages.com/Scott Snyder

Няколко неща трябва да присъстват в гардероба на всяка жена, важно за целта е да са избрани правилно. Тези дрехи ще ви помогнат да гледате всеки ден по нов начин, така че хората около вас да започнат да се чудят какъв е размерът на гардероба ви.

1. Малка черна рокля

Трудно е да се мисли за успешна инвестиция на пари, повече отколкото малка черна рокля. Тя е винаги и навсякъде уместен избор и ще бъде в основата на набор от изображения от вечерта до края на дена. Тя може да бъде допълнена с различни аксесоари, като колани, брошки, шалове и всеки път, когато бъде в състояние да погледне по нов начин.

Можете да заимствате няколко идеи, с черна рокля и кожени шалове, необичайни чорапогащи и червени обувки на висок ток, голяма изразителна огърлица. И като цяло приятен нюанс: в края на краищата, черен цвят. За максимален ефект, трябва да изберете лаконична, ясна рокля, която да се побере добре съобразно вашата фигура.

2. Бежови обувки

Бежовите обувки също са незаменими, както и черните. Те представят отлично във всяка комбинация. Добър бонус е, че тези обувки визуално разширяват краката.

Обувките трябва да изберат сянка, която е близка до цвета на вашата кожа. Предпочитание трябва да се даде на велура или матираната кожа. Но ако не ви харесва тази модерна тенденция, по-добре е да останете на класически черни лодки, това е печеливша възможност.

3. Светла блуза

Невъзможно е да си представим гардероб без такова секси облекло като бяла риза. И е трудно да се спори с това. Бяла блуза с джобове на гръдния кош, това не е скучно и разнообразно нещо. Тази риза би била подходяща за офиса и на всяко друго място, просто трябва да се променят строгите панталони, тясна пола, рокля и обувки да допълват високите токчета. Приятният страничен ефект е, че горните джобове ще помогнат визуално да добавите обем на гърдите.

4. Чанта с верига

Всяка дама трябва да има малка чанта, която може да се носи с коктейлна рокля и с дънки. Разбира се, би било необходимо да е малко по-голяма от идеята да помести само едно червило. Перфектният избор е чантата с веригата. Това е много елегантно и винаги актуално нещо. Когато избирате такава, трябва да обърнете внимание дали тя има отделя каишката или веригата. Ако те са сменяеми, това е просто чудесно, защото тогава имате нещо "2 в 1" и просто разкопчайте каишката чантата ви ще се превърне в елегантен аксесоар.

5. Молива пола

Пола с висока талия е доста женствена и грандиозна. Една елегантна пола, заедно с обувки с високи токчета, просто работи чудесно - фигурата става по-елегантна и визуално опъната. Такива поли могат да се носят с блуза с воали или ефирна материя, която може да се комбинира с различни якета и жилетки, необичайни ботуши и кожено сако. Това ще ви гарантира успех.

6. Удобни ботуши

Една качествена и удобна обувка е винаги подходяща. Удобният ботуш подхожда с роля, с дънки, клин и впит панталон. Това дали ботушите са с висок ток или равна подметка ще определи и повода, на които ще може да ги носите.

7. Черни панталони

В основния гардероб трябва да има поне един черен панталон от подходящ стил. Това нещо ще свърже целия гардероб. Възможно е да съставите огромен брой комбинации - за тържествени поводи, за почивка, за работа. Всичко зависи от вас!

X