Напишете дума/думи за търсене

Сънищата предсказват, ако ги чуем

ясновидката Латина
ясновидката Латина
Ясновидката Латина:
Св. Панталеймон ме излекува, след като го сънувах

Латина, какви са тези нощни преживявания според теб?

Подсъзнанието не спи. То пътува. Докато спим, ние обикаляме други светове. Когато затворим очи, логиката не работи, както е при ясновидството. Подсъзнанието е чисто. Да, има предсказателни сънища, но не всеки ден и предимно по църковни празници, преди Задушница. Тогава Бог или вашият светец иска да ви предпази и затова може да сънувате нещо, за да се подготвите психически. Само тези „нощни филми“, които са много ярки и като се събудите, имате усещане, че сте били там, са показателни. Повтарящите се също подсказват нещо. Иначе хората сънуват често, но и свои преживявания. Някои разбират за своя болест, преди да се е проявила, защото през нощта мозъкът вече дава сигнал, че има проблем. Но един човек сънува мечка, когато е болен, а друг змия. Всеки има свои символи.

Съновниците не са универсални. Затова е хубаво сънищата да се записват. Когато се появи един и същи символ 2-3 пъти, вижте какво се случва след това и ще определите какво значение има за вас. За да запомните случилото се насън, не бива да сменяте позата, като се събудите. А ако сте спокойни и преди да си легнете, помолите за отговор или решение на даден въпрос, ще го получите. В сънищата може да се контактува и с други светове. Всеки носи телепатията в себе си.

Как научи за светците ни от своите сънища?

Като дете много сънувах св. Иван Рилски. Обяснявах на майка, че виждам дядо с дълга остра брада, облечен в черно, с червена препаска и голям кръст на гърдите. Той много ми помагаше. Казваше ми какво ще ми се случи и да не се притеснявам. Майка реши да ме заведе на черква, на тръгване познах светеца на една икона и разбрахме кой е.

Преди години ми бяха поставили тежка диагноза с фатален край. Веднъж сънувах св. Панталеймон. Той ми каза да отида в неговата черква – Боянската, там да му се помоля и ще ме излекува. Оказа се, че там има негови мощи и че той е най-големият лечител в православната църква. Помолих му се и тази болест вече я нямам. Не знам как стана.

След развода с първия ми съпруг дълго не можех да си намеря подходящ партньор. Сънувах св. Мина. Той ми каза да отида в неговия манастир до София, да се харизам (да оставя съдбата си в негови ръце) за 3 г. и той ще ми помогне да намеря мъжа на живота си. Направих го в началото на ноември, като занесох дар на светеца, запознах се с мъжа ми на Нова година и се омъжих за него.

Веднъж на Бъдни вечер сънувах Богородица, която ми каза, че не бива да празнуваме Коледа по това време, защото тя още е бременна. И на 6 срещу 7 януари, когато е руската Коледа, Богородица пак се появи и ми каза, че е родила и тогава да празнуваме.

Как така си разбрала за преражданията си, докато спиш?

Като дете сънувах повтарящ се травмиращ сън как съм в провинциален замък в гористо-блатиста местност, идват войници, убиват всички и мен. По описанието на облеклото и строителството етноложка ни обясни, че през 1650 г. Кромуел превзема властта, избива 1/3 от английската аристокрация и арестува крал Хенри.

Сънувах и как в Египет съм в храм на върха на хълм, облечена в бяла роба с колан от въже. По няколко пъти на ден влизахме в басейна пред храма, за да се пречистим, след това се гримирахме против уроки и за да се пазим от злите сили, и влизахме вътре. Бях жрица и обучавах деца на ритуали и свръхестествени неща.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X