Напишете дума/думи за търсене

Тоалети, подходящи за високите ботуши (галерия)

Откакто Джулия Робъртс се появи на екран с ботуши до коленете през 1990 г. и влюби Ричард Гиър и света в себе си, оттогава този модел обувки са на особена важност. Освен това са доста практични и непретенциозни, стане ли дума за комбинирането им с различни видове дрехи.

С рокля тип пуловер

Един от най-любимите трендове за есента и меката зима. Комфортно, уютно и стилно – това е определението, което най-приляга на роклите, приличащи на дълги пуловери. Без значение дали са с поло яки или с такива, които наподобяват вратната мода през Викторианската ера. Прибавете към тях категоричната модерност на ботушите и получавате един секси имидж, с който безкомпромисно ще властвате по улиците.

С къси панталонки

Не е фешън тайна, че една обувка може да допълни или да окепази тоалета. Чепиците имат ултимативна модна власт, която не трябва да пренебрегваме. Ако сме се запътили на гости или на разходка с приятелки, а навън е достатъчно приятно времето, за да извадим от гардероба късите панталонки, то тогава така да бъде. Обуйте краката си в плътен цветен чорапогащник, нахлузете ботушите, метнете небрежно дълга жилетка, едро бижу и покажете женската си увереност.

С чорапи

Ако сте фенове на този модел обувки, то най-вероятно сте любители и на чорапите, които свършват малко над коляното. Безспорно това е добро взаимно допълнение. Готино е, момичешко, закачливо и тотално в тон с настроението на есента. Не е задължително текстилът да е в същия цвят като ботушите.

С връзки

Връзките са 2 в 1 – хем чуден детайл, който допълва вида на обувката, хем необходимост за удобството на краката. Изберете високи ботуши с много връзки, ангажирайте вниманието им с дълга туника с рязана бродерия, а за топъл разкош довършете аутфита с кашмирена жилетка. Ако пък не може да се откажете от туниките с графити или с други изображения, още по-гръндж.

В неутрално

Неслучайно неутралните цветове като бежовото, сивото и бялото напомнят за по-топли дни или са свързвани с мекотата на късната есен. Представете си колко забележителни ще бъдете в монохромна рокля, препасана с колан в същия колорит и велурени ботуши до коляното. Може да съобразите чантата в същия нюанс или да подберете палто, което е с една идея по-тъмно за ненатрапчив контраст.

С рокля с принт

Наближават доста празнични вечери. Едни са строго официални, други пък приканват да сме по-свободни и в избора си на дрехи, и в етикета на масата. Сега е моментът да отидете на служебния коледен купон не с принцеска рокля, а с такава, която ще бъде не аксесоар към вас, а категорично доказателство, че нищо модерно не ви е чуждо. Рокля с принт (избягвайте обаче вече попреминалия леопардов десен), придружена от високи кожени ботуши, е вашият кавалер за вечерта. Клъчът също не е излишен придатък на тоалета.

Черното е вечно

Всеизвестно е - никога не може да се сбърка с черното. Прави ни по-слаби, издължава силуета, изглеждаме изтънчено и секси. Прибавете към тези качества и достойнствата на черните високи ботуши, които даряват снагата ни с „допълнителни“ сантиметри. Рокля, чиято долна част е плисирана или леко клоширана, ще свърши чудеса за настроението през деня.

Снимки: http://allwomenstalk.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X