Напишете дума/думи за търсене

8 начина да го побъркаме в леглото

Полуголота

Мъжете нямат търпение не само да те да се съблекат, но и да ни видят така както сме се пръкнали в родилното преди няколко десетилетия. Винаги може да повикате на помощ по-перверзно бельо, но още по-палаво би било, ако останете с наполовина смъкнати бикини, докато показвате свирепата си и нетърпелив страст, която е на път да счупи кревата. Извадете едната си гърда от сутиена и леко отместете бикините си в посока на бедрата. Резултатът в мигом ще се превърна в 1:0 за вас.

Почерпете го

Кой казва, че сладкарницата е единственото място, в което може да похапнете тортичка или сметанов сладолед. Помните онази култова сцена до хладилника в „Девет седмици и половина“, нали? Спретнете си един пикник върху него. Вземете спрей със сметана, течен шоколад, завъртете няколко рулца суши. (Благодарим ти Саманта Джоунс за тази хрумка*) Хем вкусно, хем двойно засищащо.

Вземете играчките си

Нали сме наясно, че мъжете изобщо си нямат представа на какво са способни, когато трябва да бъдат интимни с жената, която обичат. Но за да им се изясни, ние ще трябва да им помогнем. Вземете в спалнята превръзки за очи, белезници, камшици, вериги, свещи и всичко, което ви се стори необходимо за общия ви оргазъм. Не си мислете, че да си „изчанчен“ е прекалено и неуместно. Това е един от ходовете, които той със сигурност няма да очаква, особено ако досега сте го правили повече в мисионерска поза.

Местоположение, местоположение, местоположение

Това е основният закон в маркетинга. Е, има значение и в секса, защото и той се нуждае от разнообразие. Леглото може да е достатъчно досадно, пък макар и доста удобно с кралските си размери. Водно колело, кабинка на лифт или пейка в парка винаги са добри алтернативи.

Търси червения цвят

Може да му спретнете изненада още от входната врата. Оставете диря от дрехите и бельото си, които да водят до мястото, където го чакате гола-голеничка. Ако пък не искате одеждите ви да се търкалят по пода, може да накъсате розови листенца или някоя и друга маргаритка. Така дори ще получите отговор на въпроса „Обича ме, не ме обича“.

* Саманта Джоунс е героиня от величествения сериал „Сексът и градът“, известна със сексуалната си разюзданост

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X