Напишете дума/думи за търсене

Избери карта и разбери какво липсва в живота ти

илюстрация: zen magazine

Има моменти, в които не се чувстваме особено мотивирани и енергизирани, за да направим нещо, което да промени ежедневието ни.

Има и моменти, в които искаме да излезем от летаргията и да поканим различното в живота си, но не сме много наясно какво точно ни липсва.

А понякога е най-добре да послушаме интуицията си и да чуем какво ни нашепва вътрешният глас.

Изберете една от тези три карти и вижте какво е нейното послание, което може да ви вдъхновени за промяна.

Карта 1

Промяната се върти около вас, но вие изобщо не я забелязвате. Животът ви прилича на уютно и топло тресавище. Може и да ви е комфортно, но има и по-добри места за пребиваване. Най-вероятно вътре у вас назрява нуждата от промяна, но се страхувате да признаете, че имате нужда от нея. Не се плашете и излезте от зоната си на комфорт. Не искате ли да сбъднете поне една мечта? А ако нямате поставена цел, тогава е време да си измислите желание, което да преследвате.

Карта 2

Стига сте правили всичко за другите, без да получавате нищо в замяна. Време е да се погрижите за себе си. Концентрирайте се върху дълго отлагани планове. Алтруизмът е благородно нещо, но настана часът на това да излезете от сенките. Имате ярки перспективи пред вас и успехът чака само да го сграбчите. Всичко е във ваши ръце.

Карта 3

Тази карта показва, че сте много смели и любознателни. Падате си по всякакъв вид приключения. Изповядвате философията, че се живее само веднъж и затова животът трябва да е пълен всякакви приятни емоции и преживявания. Освен това тази карта показва, че имате нужда от разклащане. Време е да опитате нещо ново и дръзко. Отидете на пътешествие или се запишете на интересен курс. Това ще ви помогне да намерите щастието и радостта, които заслужавате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X