Напишете дума/думи за търсене

Какво казва този тест за нас

Любопитно ли ви е да разберете малко повече за себе си? Тогава изберете един от четиримата мъже на илюстрацията и вижте какво казва това за вас.

Всичко, което трябва да направите е да решите кой от тях е най-глупавият в конкретната ситуация.

Мъж номер 1

Ако сте избрали този персонаж, това означава, че се предавате прекалено лесно. Понякога се усещате изолирани от дадена ситуация, а това ви кара да се чувствате безпомощни. Понякога имате усещането, че каквото и да правите, това няма да оправи хаоса около вас, затова е най-лесно да се откажете.

Този избор означава, че имате добро сърце, не обичате кавгите и подобни препирни. Предпочитате лесните и семпли неща.

Мъж номер 2

Вашият проблем е, че първо действате, а после мислите. Не виждате проблема, който ви е пред очите, нито пък отделяте време, за да го осъзнаете правилно и да вземете адекватно решение. Това е основната причина за повечето ви грижи.

Мъж номер 3

Вие сте личност със силен характер. Вие сте борец по темперамент и винаги, ама винаги избирате откритата конфронтация. Не оставяте и детайл разнищен от проблема. Виртуозен стратег сте, който винаги подхожда рационално към нещата.

Мъж номер 4

Вие сте бунтовник, понякога с кауза, понякога без. В състояние сте да се защитавате дори най-безсмислената идея, което често ви прави да изглеждате като утопичен идеалист.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X