Напишете дума/думи за търсене

Избери символ и разбери какво трябва да промениш в настоящето си

За да продължите с този тест, всичко, което трябва да направите, е да изберете един древен символ и известна информация за вашето настояще ще бъде разкрита.

Вариант 1: "Северна звезда"

Спрете да отлагате решаването на отдавна наболял проблем. Сега е идеалният момент да работите за това. Крайно време е да прекратите протакането. Съсредоточете се върху това как да го постигнете и си го представете като нещо, което вече се е случило. По този начин ще го направите реалност по-бързо.

Вариант 2: "Тринити"

Намирате се на кръстопът по една проста причина: в момента нещо властва над вас. Това е външна енергия, която ви кара да направите или решите нещо, за което все още не сте убедени. По-добре помислете още малко за последствията от всеки избор, който ще направите. Ще видите, че като се занимавате с проблемите с бистра глава и чисто сърце, ще откриете най-добрия начин за излизане от този проблем.

Вариант 3: "Магията"

Чувствали ли сте някога, че ви се случват неща "почти на магия"? В този миг от живота си има многобройни благословии, които се изливат върху вас. Дори ако не може да ги усетите, хората около вас могат и нямат търпение да прихванат малко от вашия късмет. Не се притеснявайте, научете се да се наслаждавате на мига, да отхвърляте страховете си и да се отворите към възможностите, които съдбата ви дава.

Вариант 4: "Колелото"

Живеете ли по начина, по който искате? Ако отговорът е не, тогава е време да се направят въображаеми промени, тъй като в пространството има енергия, която чака да заработи във ваша полза. Ако отговорът е да, тогава всичко, което трябва да направите, е да се грижите за своя инстинкт, тъй като позитивните неща вече са подредени, за да станат част от живота ви.

Вариант 5: "Ом"

Не забравяйте да благодарите на Вселената за това, че получавате всичко, което желаете. Дори и на моменти полученото да не ви се струва най-доброто за вас, пак бъдете благодарни. Помнете да бъдете благодарни на себе си за добрите ви дела и за живота, който имате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X