Напишете дума/думи за търсене

Избери символ и разбери кой е житейският урок, който трябва да научиш

Трансформацията винаги е била целта на алхимиците. Независимо дали е описана като просто опит да станеш богат, правейки злато, или останеш млад завинаги.

Алхимиците символизират нашата духовна еволюция със стълба. Тази стълба има седем нива, които съответстват на седемте чакри. Всяко ниво съответства както на планета, така и на метал. Алхимичната стълба е всъщност стълбище към небето, начин да разширим духовните ни хоризонти.

Кои са символите на алхимиците?

Изберете един от тях и разберете истинския си потенциал. Това ще ви помогне да се съсредоточите върху това, което не сте могли да осъзнаете досега.

1. Сребро - пътят на богинята и изцелението

Ако сте избрали номер 1, трябва да знаете, че богинята ви призовава. Това е Сребърният път на Луната, пътят на мистиците и интуицията. Нашият съвет е да слушате вашия вътрешен глас, тъй като Пътят на богинята изисква доверие и преданост към вашата интуиция.

Тъй като това е най-женственият път, вие сте популярни сред жените и може да им влияете. Друг аспект от Пътя на богинята е, че трябва да се съсредоточите върху изцелението (както физически, така и психически).

Урокът за вас: Трябва да се научите да лекувате (най-вече себе си).

2. Олово - Пътят на вещиците и трансформацията

Ако сте избрали номер 2, трябва да знаете, че трансформацията и духовното възраждане е това, на което трябва да се съсредоточите. Пътят на оловото не е лесен. Напротив. Може да се окаже най-трудният от всички, но чрез болката и скръбта ще намерите истинската мъдрост.

Оловото е свързано със Сатурн - планетата на вещиците. Чрез търпение и ограничения вещицата намира истинската цел на живота. Трансформацията се състои в това да се научите да пускате болката.

Урокът за вас: Трябва да се научите да пускате болката, за да сте щастливи.

3. Калай - Пътят на мъдрите и опита

Ако сте избрали номер 3, следвате пътя на опита. Това е Пътят на калая, пътят на Юпитер/Зевс - краля на боговете. Той ни насърчава да живеем чрез преживяване и учене. Образованието и мъдростта, постигнати от опита, се управляват от Зевс/ Юпитер.

Вие сте амбициозни и имате жажда за свобода и учене. Мечтаете да имате огромна библиотека, откъдето можете да получите достъп до мъдростта на вековете. Това е Пътят на мъдреците, Пътят на авантюристите и учените.

Урокът за вас: Трябва да се научите да не се отказвате от жаждата си за мъдрост.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X