Напишете дума/думи за търсене

Детектор на какво сте според зодията

Дева: Детектор на здравето

Хората от тази зодия имат способността да усещат, когато нещо не е наред около тях. Те може да подушат наближаващия проблем, преди дори да го осъзнаят. Тяхната интуиция работи като високотехнологичен компютър, който анализира фактите всяка секунда. Щом се появи проблем, той изскача в ума им като предупредителен прозорец, който за съжаление предизвиква у тях безпокойство. Освен това те може да усетят енергията във всички живи същества и колко е здрав всеки около тя. Ето затова те стават толкова велики лекари, ветеринарни лекари и медицински сестри. Те просто знаят кога нещо не е наред.

Везни: Създател на мира

За Везните всичко е енергия, която тече. Дори още от най-ранна възраст те усещат какво се случва около тях, осъзнавайки, че съществуването има по-голям замисъл, по-добре от всеки около тях. Освен това, когато нещо нарушава баланса на природата, те са първите, които го усещат. За Везните е важно да има мир и спокойствие около тях. Това са неговите лекарства за душата.

Скорпион: Ловец на тайни

Не може да скриете тайни от Скорпионите. Те имат "естествен детектор на лъжата" вътре в тях, който се включва всеки път, когато се опитвате да ги забаламосате. Хората от тази зодия може да усети кога може да извлече от една ситуация приказни девиденти. Когато усетят, че дадена възможност е идеална за тях, те я преследват с решителност и сила.

Стрелец: Сензор на мъдростта

Стрелецът е благословен по рождение с отворено съзнание, което ги учи на мъдрост още от ранна възраст. Ето защо хората от тази зодия са инстинктивно привлечени от учителите, добри и лоши, за да ги насочат към тайните на този свят. Докато растат, те се научават да откриват истината и да следват най-мъдрите, въпреки че никога не спират да търсят по-интересни или привлекателни форми на знание.

Козирог: Детектор на властта

Истинският Козирог е дете на Сатурн, древния Бог на времето. Козирозите знаят как да изпъкват в обществото и да придобиват статут на власт. Тези невероятни хора имат способността да усетят кои са силните и могъщи хора около тях. Те може да подушат енергията и да си поставят по-високи цели. Въпреки че работят усилено и заслужават това, което получават, една от тайните за успеха им е, че те привличат хора с политическа и финансова власт. След като осъзнаят колко велики са Козирозите, тези могъщи хора ще им дадат възможност да се издигнат и да постигнат величие.

Водолей: Реалистът

Едни от най-интуитивните хора са Водолеите. Както стана ясно, енергията Чи преминава през всички живи и неживи същества. Всичко, което правим, има въздействие, което се предава с енергията Чи . Следователно космическата матрица винаги се променя, винаги повлияна от нашите действия. Водолеят е този, който естествено може да се справи с всички промени в тази матрица. Той е наясно какво се случва в глобален план.

Риби: Духовен сензор

Рибите са родени медиуми. Тези хора може да усетят духовната активност още от най-ранна възраст и да разберат въздействието й върху тях. Макар и по-късно в живота им тази духовна дейност да се проявява най-вече в техните мечти, те може да се научат да "виждат" духовете всеки път, когато искат. Веднъж наумени, Рибите дори може дори да взаимодействат с нечовешки духове като елфи и ангели. Представителите на тази зодия са живи духовни пътеводни светлини. Светлината на душите им може да помогне на много духове да си намерят пътя.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X