Напишете дума/думи за търсене

Търсим най-вдъхновяващите жени

„Вдъхновителки“ e кампания на вестник „24 часа“ и на дамското бижу в медийната ни група MILA.BG. Това е първата по рода си кампания, която търси и разказва за най-вдъхновяващите жени в България. Жените, с които ви срещаме, не са в светлината на прожекторите, но всяка от тях е мотивиращ фактор за други жени в своето кътче от света.

В първата кампания „Вдъхновителки“ миналата година разказахме необикновените истории на 18 жени – всяка от тях е различна от останалите – с различна професия и лична съдба. Но всяка от тях е еднаква с другите със заразяващия си личен пример и начин на мислене. Отличихме тези 18 жени на емоционално събитие, за което се говореше дълго и с нестихващо вълнение. “Винаги съм била привърженик на "gender blindness", т.е конкретната жена е важна заради уникалните й лични качества, а не заради пола... Снощи обаче се озовах в една от най-смислените женски компании, в които някога съм попадала.... Благодарение на в. “24 часа” и на Мила Иванова (б.р. главен редактор на сайта MILA.BG) и на избраните от тях 18 вдъхновителки. Напълно неизвестни, но в пъти по-велики от всички известни жени, взети заедно. Момичета, вие издигате Жената в друго космическо измерение!!!“, написа Гергана Паси в личния си профил във фейсбук след нашето събитие.

Дойде време да открием следващите вдъхновителки и да разкажем техните истории. Тези жени са сред нас – вероятно това е вашата приятелка, сестра, майка или вие самата. Може би вдъхновението, което носят следващите ни героини, идва от някакъв необичаен талант, от дързост да променят света, от смелост да катерят невъзможни височини или от лудост да вярват, че няма невъзможни неща. Може би те изглеждат като най-обикновени жени, но когато сте край тях, усещате, че ви карат да бъдете по-добри и да вярвате по-силно в себе си. Когато ги слушате, ви поникват криле. Когато разказвате историята им, ви се иска да сте като тях.

Напишете ни кои жени ви вдъхновяват и защо. Напишете ни по няколко думи за тях и историята им, а ние ще разкажем на повече хора. Предайте вдъхновението нататък!

Очакваме да ни посочите кои са вашите вдъхновителки като лично съобщение във фейсбук страницата на MILA.BG или на editors@mila.bg.

Благодарим на партньорите ни в тази кампания - „Филип Морис България“ и Pandora, които не просто повярваха в нея, но и ще ни помогнат да открием истински красиви, смели и необикновени момичета!

Прочетете историите на първите вдъхновителки тук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X