Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са най-здрави?

Ако сте фен на астрологията, най-вероятно често хвърляте по един поглед на хороскопа.

Понякога сте разочаровани от това какво предвещават звездите за вас, друг път стискате палци предсказанието им да се сбъдне.

Освен че понякога познават какво ни чака в любовта, звездите може да ни подшушнат и някои неща за здравето.

Водолей

Имате склонност да премисляте прекалено много нещата, а това често ви носи безпокойство и усилва усещането ви за стрес. Освен това залитате и в прекомерни тренировки и спортуване, което рано или късно ще ви „подари“ травма. Не се страхувайте от време на време да си позволявате ден почивка.

Риби

Типично за вас е да се носите по течението. Заради това, че Рибите умеят да си почиват, те имат по-здрава имунна система и боледуват по-рядко от останалите.

Овен

Ако сте Овен и често имате оплаквания, свързани с горната част на гърба, раменете и гръдния кош, може да дължи на зодията ви. Астролозите твърдят, че горната част на тялото е Ахилесовата пета на Овните. Така че прибягвайте по-често към масажната маса.

Телец

Той е доста по-кекав от повечето зодии, когато стане дума за болно гърло, ушни инфекции, проблеми с щитовидната жлеза, сливици и прочие. Освен това Телецът трудно се приспособява към нова околна среда и почти винаги при него се проявяват алергични реакции, когато пътува на непознати досега за него места.

Близнаци

Тази зодия често се оплаква от стомашни проблеми. Близнаците също като Водолеите мислят прекалено много, а това нерядко ги сдобива с нервен стомах. Податливи са на грип и възпаление на сливиците. Добавете пробиотици към хранителния си режим.

Рак

Представителите на тази зодия са екстремно чувствителни. Това им причинява по-лесно депресия и по-податливи на безпокойство. За Раците е много трудно да пуснат с лека ръка някакъв проблем, а това често води до проблеми със стомаха. Ракът страда често от недобро храносмилане, киселинен рефлукс, гадене и прочие.

Лъв

Той е суперкреативен, а мозъкът му е постоянно зает със следващия проект. Нищо чудно, че него сън не го лови. Безсънието е често срещано при Лъва.

Дева

Всички се съмняваме в себе си от време на време, но при Девата това е по-често срещан проблем. Нерядко губят самочувствието си, а от здравословна гледна точка това може да доведе до депресия и преяждане с храна от нервност. Заради това тази зодия често страда от констипация.

Везни

Те са по-податливи от останалите зодии на проблеми с бъбреците и пикочния мехур, но добрите новини са, че Везните са притежатели на чудесна кожа. Акнето и бръчките са почти несрещани при този зодиакален знак.

Скорпион

Тъй като той е отявлен работохолик, Скорпионът понякога забравя за здравето си за сметка на добре свършената работа. Това често води до намаляване на имунитета, което пък води до настинки, грип и други заболявания.

Стрелец

При него здравословните проблеми се изразяват в заболявания на нервната система, черния дроб, таза и зрението. Стрелецът има склонност да е доста по-безразсъден към здравето си, но не пренебрегвайте сигналите на тялото си.

Козирог

Той е един от най-амбициозните и устремени типове характери и е известен със склонността си към перфекционизъм. Освен това Козирогът лесно се вманиачава към неща, които са му интересни и носят предизвикателство. Това важи с пълна сила за диети, спорт. Тази обсесия често ги докарва до стрес и нерегулирано хранене.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X