Напишете дума/думи за търсене

Почиствай дома по здравословен и безупречен начин

Чудиш ли се колко чисто е достатъчно чисто, когато почистваш у дома? Използваш ли за почистване на подовете препарати, които могат да бъдат токсични ивредни за теб, семейството ти и домашния любимец? Търсиш ли натурално и същевременно ефективно решение за безупречно почистване у дома? Ровус ти предлага точно това, от което имаш нужда – Нано Парочистачка Плюс - ефективен почистващ уред, който използва силата на водата, за да създаде гореща и мощна струя суха пара, унищожаваща 99,9% от познатите микробите и бактериите.

Не всички замърсявания са видими

Ако се замислиш по-внимателно, ще стигнеш до извода, че домът ти наистина не е безопасно място. Има толкова много вредни частици, като мръсотия, прах, бактерии, които внасяш у дома чрез дрехите и обувките си, както и онези микроскопични замърсители, които влизат през прозорците и покриват всички повърхности. Стандартното решение на проблема е да вземеш почистващ препарат и да коленичиш, търкайки с часове. Всички обаче сме наясно, че почистващите разтвори в по-голямата си част могат да бъдат вредни, дори токсични, както за семейството ти, така и за околната среда. Следователно има много причини за безпокойство, що се отнася до защитата на твоето здраве и това на семейството ти.

Сега можеш да почистиш дома си напълно по екологичен и безопасен начин, тъй като Ровус Нано Парочистачка Плюс е създадена точно с тази цел.

Удивителната сила на сухата пара

Ровус Нано Парочистачка Плюс е новото попълнение към серията Ровус Нано, която използва революционната технология в домашното почистване. Тя разбива молекулите на водата в парната камера до микроскопични частици, които проникват по-дълбоко в повърхностите и ги почистват по-ефективно. Тази мощна супер-пара е готова да задейства магията си само за секунди и в последствие да унищожи до 99,9% от бактериите и микробите!

Елиминирането на тези опасности за здравето е само едно от нейните предимства. Този уред осигурява напълно естествен начин на почистване без никакви вредни химикали, като белина или амоняк, което означава, че е напълно безопасен за твоя дом, децата и домашния любимец. Това е метод на почистване, особено необходим и полезен за хората, страдащи от астма и алергии. Просто вода със супер сила!

Най-лесният начин да почистваш почти всякакви повърхности

Едва ли има някой, който да обича да чисти пода. Ако бърсането на подовете не ти е любимо занимание, ще се почувстваш доволен, като прочетеш следващите редове, защото ние от Ровус искаме да направим почистването не само ефективно, но и забавно. Ние вярваме, че то може да бъде лесно и бързо, за да ни остава повече време да правим нещата, които обичаме. Не е нужно да прекарваш часове коленичейки и търкайки. Забрави за болките в гърба и ръцете.

При конструирането на Ровус Нано Парочистачка Плюс, всеки детайл е обмислен внимателно, за да превърнем почистването в детска игра:

• Ровус Нано Парочистачка Плюс е снабдена с по-голям контейнер за вода, с капацитет 400 мл, който позволява до 27 минути време за работа, достатъчни за да почистиш целия дом с едно зареждане.

• Голямата подвижна глава покрива по-голяма площ с едно минаване и е снабден с приставка за килими, за дезинфекция и освежаване на различни текстилни повърхности.

• Можеш да регулираш мощността на парата, като имаш избор между ниска, средна или висока степен, в зависимост от замърсяванията и пода, който трябва да почистиш. Имаш възможност да извършваш от леко почистване и дезинфекция до елиминиране на упорити петна и мръсотия.

• Стабилна, за да осигури по-добри резултати, като същевременно е лека и лесна за маневриране. Освен това спестява място, защото дизайнът е компактен

• Кабелът с дължина 6 метра гарантира, че няма да се налага да сменяш контактите твърде често.

• Отличава се с по-лесен за употреба дизайн – заключващият механизъм за водата се отваря нагоре, за да се избегне евентуално разливане.

• Ровус нано технологията, която уредът използва, генерира бързосъхнеща пара, която няма да повреди подовете или да остави мокри следи по тях. А и няма да останат бели следи след почистване

• Това ще ти спести време и пари. Отърви се от мръсотията, праха и петната бързо и само със силата на парата.

Почисти безупречно навсякъде

Ровус Нано Парочистачка Плюс може да направи всичко - почиства, дезинфекцира и освежава много видове повърхности. Може да се използва върху паркет, керамични плочки, подови плочки, мрамор, ламинирани дъски и шистови повърхности. С Ровус Нано Парочистачка Плюс можеш също така да освежаваш матраци, килими и др. Тя ще дезинфекцира всички повърхности в кухнята, банята, завесите в хола или спалнята и т.н.

Край на микробите и вирусите, край на кофите с мръсна вода, на замърсяването на околната среда и уморителното търкане. Вече ще имаш идеално чисти и дезинфекцирани подове, без микроби, с помощта на невероятната нано технология на Ровус Нано Парочистачка Плюс.

X