Напишете дума/думи за търсене

месо

;
Храни, които са вредни за сърцето

Храни, които са вредни за сърцето

Когато става въпрос за здравето на сърцето, всички сме наясно, че здравословното хранене е добро начало, но може да бъде по-сложно, отколкото си мислите

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Уокът е куполовиден тиган, който обикновено се използва за готвене на китайска кухня и стир фрай (бързо пържене). Той изисква по-малко мазнина и разпределя топлината равномерно

Най-бързата и здравословна вечеря: стир фрай (+рецепта)

Най-бързата и здравословна вечеря: стир фрай (+рецепта)

Продължаваме с поредицата за заети хора, които искат да се хранят здравословно и вкусно. Миналия път закусихме в офиса, а днес ще готвим вкусна вечеря за минути. Нямате време да готвите вечеря

Богата месна супа с нахут

Богата месна супа с нахут

необходими продукти: 2 с.л. олио 1 лук на ситно 2 скилидки чесън на ситно 1 с.л. чили сос 1 с.л. смлян кимион 2 x 410 г консерви с нахут 800 г домати от консерва на ситно 1 л пилешки бульон 480 г

Грешки при печенето на шишчета

Грешки при печенето на шишчета

Качеството на шишчето се влияе от фактори като марината, вида на месото и виртуозността на барбекю майстора. Кои са най-честите грешки, които се допускат при приготвянето на шашчета? 1

Направи си сам истински френски пастет (+рецепти)

Направи си сам истински френски пастет (+рецепти)

Вече ви показахме основните начини да си приготвим разядки и пастети, които не съдържат месо, но няма какво да се лъжем – българите обичат да замезват главно с месо

В кухнята на Божана Кацарова: Не робувайте на рецепти!

В кухнята на Божана Кацарова: Не робувайте на рецепти!

Божана е фурия. За секунда помита спомените за онези кулинари с предавания по телевизията, които ни приспиваха, вместо да ни запалят. И със сигурност няма нищо общо с онези „лаборанти“

Още 10 малки подобрения, които ще променят живота ви след 40

Още 10 малки подобрения, които ще променят живота ви след 40

Вече ви споделихме някои съвети за това как да имате по-здравословни и осъзнати навици след 40-годишна възраст. Може да прочетете първа част на материала тук. Ето и продължението. 11

Печен джолан с анасон и джинджифил

Печен джолан с анасон и джинджифил

Необходими продукти: 2 малки свински джолана с кожа 1 с.л. червен пипер 1 с.л. олио сол и черен пипер на вкус 1 малко парче джинджифил 1 цяла необелена глава чесън 2 зърна карамфил 1 зърно звезден

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

И тази година по традиция всички бяхме решили, че се задава апокалипсис и че след празниците по магазините няма да може да се намери и кило ориз. И отново се презапасихме

X