Напишете дума/думи за търсене

Марс в Овен - избирайте да създавате добрини, красота и смисъл

Във вечерните часове на 30 април Марс - момчето на зодиака, се отправя на уверено пътуване в земите на собствения си знак Овен, което продължава до 9 юни. Съвсем синхронично с настъпването на новия месец той е готов да зареди телата ни със сила, ума с ясни мисли, категорични решения, ентусиазъм е решителност.

Марс е жажда за живот, страст, преживяване, огън, кураж, сила, устойчивост, адреналин и риск. Ще го намерите в пламенната прегръдка, във високите скорости, в категоричността, в упоритостта, в бързането и нетърпението. Той е бог на войната, изобразен от Арес в древногръцката митология. Негови са битките за успех, победа, надмощие и власт. Изкушава го риска и обожава предизвикателствата.

Предстои ни време на динамика, резки завои, смели хрумвания, очаквания и търсене на бързи резултати. Бъдете осъзнати, мъдри и добронамерени в целите си. Избирайте да създавате добрини, красота и смисъл.

В професионален план потърсете нови възможности и заявете с вдигната глава желанията си на работното място. Може би е време да погледнете напред и направите крачка на следващото си стъпало за израстване на работното място. Вдигнете ръка и покажете смелост в нови предизвикателства и заявете желание за израстване.

В бизнес план имате подкрепата на Марс да бъдете находчиви, смели и борбени. Влизайте в корпоративни битки, без да бъдете груби с околните. Сключвайте договори и провеждайте ключови срещи. Времето е готово да ви даде успехи и постижения, където ви е необходимо.

В личен план обичайте, без да наранявате. Марс в знак Овен е смел, но не и съобразителен. Опитайте се да укротите неговото нетърпение с малки жестове на радост и любов. Изненадайте любимия човек с палаво пътуване, цвете, подарък, билет за кино или театър, неочаквана прегръдка и/или признание.

В политиката очакваме желание за надмощие, власт и мерене на его. Сякаш нищо ново под Слънцето, но в действителност ще ставаме свидетели на повече арогантност и налагане на мнение.

Родените с асцендент Овен и Везни могат да очакват подкрепа в плановете и начинанията.

Сили, енергия, успехи и напредък във всичко, могат да очакват всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи.

На спокойствие, финансови възможности и обич ще се радват Телците и Рибите.

Девите и Стрелците ще събират плодовете на труда си. Те ще имат хармония в отношенията и напредък в плановете.

Най-сложен ще е периодът за Везните. Марс ще изиска от тях търпение и отлагане на важни ангажименти. В този период ги приканвам да се занимават с рутинни занимания и любими дейности.

Крив и противоречив ще е периодът и за Раците и Козирозите. Те ще се чувстват неразбрани, без късмет и изморени в графика на задачите си. Тях също съветвам да се опитват да почиват и да не се захващат с нищо ново.

Бъдете здрави и добри,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X