Напишете дума/думи за търсене

Цвят в малкото жилище (галерия)

Тази квартира се обитава от младо семейство, което благодарение на дизайна на Антон Гришин разполага на 29 кв. м с удобен гардероб в мини антрето, кухня с бар и дневна зона с малка библиотека и диван, който вечер се превръща в спалня.

Водещ елемент в жилището е белият цвят, който несъмнено визуално разширява пространството. За целта работи естественото осветление, но и подходящото разположение на изкуственото.

Впечатляващ е окаченият таван над кухненската зона, чиито дизайн придава различен облик на помещението. Нотката мекота идва от вградените в горните кухненски шкафове лампи, които подчертават дървените чела. В дневната зона текстилът е цветният детайл, който придава свежест на жилището. Но и отвлича вниманието от шкафовете, разположени точно под тавана. Те почти се сливат със стените, защото са бели, а струящото от тях вградено осветление фиксира вниманието към пастелно пано в тоналността на текстила.

Внушението за чистота в малката квартира се допълва и от преградата от бяло матирано стъкло, която подсилва ролята на осветлението в антрето и от споменатия вече окачен таван.

Снимки kvartblog

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X