Напишете дума/думи за търсене

Какво е любовта за различните зодии

Девата учи, че любовта е безкористна

Шестият знак се управлява от Меркурий, което ги прави благословени с мощни умствени умения. Въпреки това, когато става дума за любов, Девата е изненадващо безразсъдна. Хората от тази зодия може да жертват толкова много неща за човека, в когото са влюбени. Девата ни учи, че това, което правим от любов, го правим безплатно. Учи ни, че любовта е безкористна.

Везните учат, че любовта е мирна

Седмият зодиакален знак е напоен с енергиите на Венера. Ето защо Везните обичат да бъдат влюбени. Любовта е тяхната енергия, това, което ги движи. А мирът е това, което поддържа любовта непокътната. Въпреки че не са особено страстни, те наистина искат да бъдат пълни с любов и да се чувстват цели. Везните ни учат, че любовта е мирна.

Скорпионът учи, че любовта е инстинктивна

Осмата зодия се увлича по мистерии и тайни, а нейните инстинкти поддържат мечтите и целите й. Скорпионът обича истината, а какво е по-искрено от чувствата. Когато са влюбени, те са страстни и честни, водени от първичния си инстинкт. Следователно, Скорпионът ни учи, че любовта е инстинктивна.

Стрелецът учи, че любовта е пътуване

Деветият знак има напълно различен подход към любовта. За истинския Стрелец животът е игра. Приключенска, понякога опасна, но винаги интересна игра. Ето защо любовта е неговият автомобил - това, което използва, за да се впусне в това невероятно пътешествие, за да търси по-интересни и стимулиращи мозъка дейности. Стрелецът ни учи, че любовта е пътуване, пълно с разнообразни и очарователни стимули.

Козирогът учи на вечна любов

Десетият знак се управлява от древния бог на времето. Козирозите обичат тръпката и може да бъдат доста закачливи, тъй като са повлияни и от Марс. Но за тях истинската любов е вечна, както всички ценни неща за тях. Затова те ще направят всичко, за да защитят, подхранят и помогнат на истинската любов да става по-силна и голяма. Козирогът ни учи, че любовта трае вечно.

Водолеят учи, че любовта не знае граници

Предпоследният зодиакален знак е изключение от повечето астрологически правила. Водолеят може да следва правилата, но не ги харесва. Представителите на тази зодия са уникални. Когато са влюбени, нищо не може да ги държи далеч от това, което искат. Нита пространството, нито времето наистина може да ги ограничат. Те ще намерят начин да получат това, което искат. Водолеят ни учи, че любовта няма граници.

Рибите учат, че любовта ни прави божествени

Тази зодия е последната от космическия кръг. Тук всичко се връща към източника. Твърди се, че Рибите имат най-силната интуиция. В любовта Рибите са като жива приказка. Те ни напомнят всичко, на което е способна любовта. За всичко, на което хората сме способни за нея. С една дума, прави ни недостижими като божества.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X