Напишете дума/думи за търсене

Напитка, която премахва токсични вещества от цялото тяло

Елиминирането на токсините е наложително за поддържане на цялостното здраве, а кориандърът, известен още като китайски магданоз, е ефективен при премахването на тежки метали и други токсични вещества от тялото.

Зеленолистните зеленчуци имат противовъзпалителен ефект поради наличието на цинеол и линолова киселина в състава им. Кориандърът също е известен със своите антисептични и лечебни свойства. Лекува възпалителни заболявания на устната кухина, облекчава кървенето на венците. Намалява нивата на холестерола и кръвната захар. Предотвратява образуването на тромби, служи като профилактика и терапия на анемия поради високото си съдържание на желязо. Повишава секрецията на ензими и подобрява секрецията на стомашен сок, като по този начин стимулира храносмилателните процеси. Подобрява функцията на черния дроб.

Опитайте се да добавяте кориандър към вашия хранителен режим възможно най-често. Предлагаме ви една невероятна рецепта за детокс смути, който ще помогне на здравето ви.

Необходими продукти:
1 връзка кориандър
2 супени лъжици сок от лимон или лайм
1 авокадо (по-голямо или по-малко в зависимост от желаната консистенция)
1 чаша филтрирана вода
1 чаша кубчета лед
избор на подсладител

Начин на приготвяне:

Поставете всички съставки в блендер и пасирайте до получаването на гладка смес. Добавете още вода, ако смутито е твърде гъсто.

Бъдете здрави!

Детоксикация с няколко прости навика

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X