Напишете дума/думи за търсене

Модерни мъжки пуловери за хладни летни вечери

източник: Pixabay

Има две неща, които са сигурни, когато става дума за мода. Първо, всяка година модната индустрия ни предлага нови цветове, дизайни и кройки. Второ, добре забравеното старо в един момент идва на мода. Имайки предвид това, не е трудно да намерите в гардероба си пуловери, с които да бъдете стилни и през новия сезон. Достатъчно ли е обаче просто да съчетаете един от тях с дънки? Не! Нужно е да разполагате с идея как да ги комбинирате с точните аксесоари.

Заделете следващите минути, за да си отговорите на въпроса как да подберете модерен пуловер за хладна лятна вечер. Ако имате нужда от вдъхновение, потърсете го тук: мъжки пуловери. Богатата гама от модели на утвърдени марки от целия свят ще ви насърчи да обогатите гардероба си с нови комбинации.

Кое е най-бързото решение в хладна лятна вечер?

Стремежът да изглеждаме добре не е типичен само за дамите. Мъжете също държат да бъдат облечени безупречно. Визията им кореспондира пряко с успеха в личния живот и кариерата. Когато температурите започнат да се понижават през летните вечери, мъжете не посягат веднага към пуловера. Затова ви предлагаме да разгледате първо модерните за сезона мъжки блузи.

Блузите с дълги ръкави може да се носят с почти всичко в гардероба – дънки, панталони, къси панталони и др. Към тях добавете и чифт удобни обувки с модерен дизайн – сникърси, маратонки или пък спортно-елегантен модел. За офис визия може да заложите на по-официален панталон и кожени обувки. Лесен начин да си придадете по-бизнес вид предлага сакото. Препоръчваме ви да имате поне два-три модела – в различни цветове и десени. Така с бързината на дългогодишен служител в моден магазин ще съставяте безупречни комбинации.

Ако сте по-спортна натура и не отдавате значение на резките спадове на температурите през лятото, то ваш първи приятел без съмнение е суичърът. Може да видите доста млади мъже да залагат на тази дреха през преходните сезони. Тя е отличен избор и в хладна лятна вечер. Изберете някой от мъжките суичъри. Без съмнение ще откриете модел, който да съчетаете с любимите си дънки.

Стана ли време за яке и палто?

С наближаването на есента температурите започват стремително да падат. В такива дни не е достатъчно да носите блуза с дълъг ръкав или пуловер. Имате нужда от яке и палто, тъй като зачестяват прогнозите за дъжд. Якето е задължителен елемент от стилния мъжки гардероб. Препоръчваме ви да имате поне един модел от тънък трикотаж с високо качество. Едноцветните якета са лесни за съчетаване с класически костюм. Ако търсите решение за ежедневна разходка из града, подберете връхна дреха с модерен принт или пък ярки акценти. Такова може да намерите в секцията на мъжките якета.

Видове пуловери и тяхното приложение

Пуловерите според кройката може да бъдат с кръгло деколте, V-образно или с якичка. Първият модел е най-популярен сред мъжете. Ако искате да се откроите сред колегите си, заложете на V-образно деколте. То не изглежда толкова представително, но ще ви направи по-стройни. Тази кройка зрително удължава шията и прави силуета по-стегнат. Може да я носите с вратовръзка на делова среща. Пуловерите с якичка обикновено са по-предпочитани от жените, но си струва да пробвате как ви стоят. Те са подходящи за носене през хладните летни вечери и стоят ефектно в комбинация с дънки по ваш вкус – чинос, свободна кройка или пък скини. Ако имате нужда да обновите долнищата си, хвърлете поглед на последните тенденции в мъжките дънки.

На пазара ще срещнете и пуловери с качулка. Те ви осигуряват още по-добра защита срещу капризите на късното лято. Тази практична дреха ви спестява нуждата от носене на шапка.

X