Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Телец

Телец

Не бързайте, особено ако не сте уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Днешните събития са противоречиви, гответе резервен вариант.

Близнаци

Близнаци

Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас. Най-сетне идват чакани интимни вести.

Рак

Рак

Забравете опасенията, но също и големите надежди. Ситуацията е такава, че изисква действие на мига. Не се страхувайте, вътрешният глас винаги ще ви подскаже какво да направите. Интимно разочарование.

Лъв

Лъв

Познавате не само своя потенциал, но и възможностите, с които разполагате. Бъдете решителни и пристъпете смело към своите проекти както в работата, така и в личния живот. Не забравяйте, късметът е с вас.

Дева

Дева

Днешните събития са противоречиви, затова внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. Дошло е време да отделите плявата от зърното и да наблегнете само на онова, което наистина е реално.

Скорпион

Скорпион

Ситуацията бързо се променя. Ако сте готови да вложите цялата си сила, за да постигнете замисленото, нещата със сигурност ще се получат. Късметът е с вас и в работата, а за някои успехът е необичаен. Желани домашни новости.

Стрелец

Стрелец

Не приемайте всичко за чиста монета. Следете случващото се внимателно и се постарайте да видите нещата в перспектива. Става дума както за личните, така и за служебните дела. В интимния живот емоциите са смесени.

Козирог

Козирог

Преценете кое е реално и кое не, и след това търсете пътища и средства за осъществяване на намеренията. Дайте си време, за да добиете ясна представа и не се хвърляйте в необмислени рискове и излишества. За някои стартират домашни промени.

Водолей

Водолей

Денят идва с разнородни новини и промяна в първоначалните ви планове. Налага се да действате според новите обстоятелства и да покажете умение да импровизирате. А в работата се подгответе за период на бавно изкачване.

X

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK