Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Телец

Телец

Ще имате възможност да осъществите своите замисли. При вас се появява точно онзи шанс, от който се нуждаете, така че постарайте се да се възползвате от добрия случай. Но в любовта не чакайте промени.

Близнаци

Близнаци

Не настоявайте непременно на своето и не тъгувайте за старите идеи. Скоро ще имате възможност да ги осъществите, даже и по-добре. Засега се ограничете с това, което имате. В любовта сте изправени пред избор.

Рак

Рак

Бъдете готови да действате според обстоятелствата, а най-добре ще е да си подготвите резервен вариант. Имайте едно наум и се подгответе за разнородни изненади в работата, и в личния живот. Интимно разочарование.

Лъв

Лъв

На пръв поглед всичко е наред, но въпреки това не надценявайте възможностите си и не се впускайте в рисковани спекулации. От вас се искат хладнокръвие и трезва мисъл, така че бъдете нащрек и не се увличайте прекомерно.

Дева

Дева

Дойде времето на поредния етап, изискващ търпение, последователност и упоритост. Става дума за работата, текущите ангажименти и приоритетните задачи. В любовта преживяванията са болезнени.

Скорпион

Скорпион

Пред вас се откриват добри възможности, затова си струва да сте по-активни, за да се възползвате от тях. Перспективите са многообещаващи, така че не се отказвайте, докато не постигнете своето. За някои най-важно е пътуване.

Стрелец

Стрелец

Днешните изненади са по-скоро неприятни. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Необходимо е време, докато изработите ясно становище и добиете увереност в себе си. Става дума за бъдещето на нещо важно.

Козирог

Козирог

Поставили сте си високи цели, но за осъществяването им е нужно още време. Време и търпение. Дообработвайте и шлифовайте своя план и изчакайте подходящата възможност, която ще ви развърже ръцете.

Водолей

Водолей

Разбирате нещо, което хвърля нова светлина за ситуацията в личния или деловия живот. Новината е важна, защото променя досегашния ход на нещата. Дано е за добро. В любовта обаче преживяванията са болезнени.

X

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK