Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Телец

Телец

Ако направите решаващата крачка, скоро ще се доберете до независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас. Интимно разочарование.

Близнаци

Близнаци

Днешните събития са противоречиви, затова внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. Дошло е време да отделите плявата от зърното и да наблегнете само на онова, което наистина е реално.

Рак

Рак

Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво да направите и коя е най-печелившата тактика. Става дума и за лични, и за служебни дела.Желани домашни новости.

Лъв

Лъв

Обстоятелствата не са подходящи да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина, не осъществите своите замисли докрай.

Дева

Дева

Не надценявайте възможностите си и бъдете готови за неочаквани обрати. От вас се иска да бъдете колкото се може по-практични и внимателно да прецените какво ще ви струва начинанието, с което сте се захванали. Служебни ядове.

Скорпион

Скорпион

Всичко се подрежда по желания начин, така че не пропускайте удобната възможност да промените нещата към по-добро. Бъдете уверени в реалността на плановете си и действайте. Ще разрешите проточил се проблем.

Стрелец

Стрелец

Направете крачката, която ще ви отведе до целта. Сегашните обстоятелства са такива, че подпомагат намеренията ви. Възползвайте се от новите шансове, за да сложите в ред делата си.Късметът е с вас и в работата.

Козирог

Козирог

Набелязали сте куп неща, но по една или друга причина плановете за деня може да се провалят. Не пришпорвайте събитията, даже ако се налага, отложете за друг път. Оживлението сега е в любовта, но случващото се е противоречиво.

Водолей

Водолей

Предчувствието никога не ви е лъгало, послушайте вътрешния си глас и сега. Не става дума за обичайните делнични проблеми, а за нещо със специално значение. Рисковете сега са неоправдани. Домашни новости.

X