Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Телец

Телец

Пълен както с хубави, така и с неприятни изненади, денят е твърде емоционален и доста хаотичен. Затова запазете дистанция, за да може да получите колкото се може по-всеобхватна представа за нещата.

Близнаци

Близнаци

Гледайте на нещата мащабно, за да видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си, ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Неочакван обрат в любовта.

Рак

Рак

В началото на нещо ново сте. Повярвайте в започнатото. Начинанията ви са добри и перспективни, така че покажете на всички своята решителност и увереността си в успеха. Интимна радост.

Лъв

Лъв

Всичко се подрежда по желания начин, така че не пропускайте удобната възможност да промените нещата към по-добро. Бъдете уверени в реалността на плановете си и действайте. Имате зелена светлина.

Дева

Дева

Не правете прибързани стъпки и не се поддавайте на наплива от емоции. Преди всичко обмислете ситуацията докрай и подхождайте към делата си критично, отделяйки възможното от невъзможното. Неочакван развой в любовта.

Скорпион

Скорпион

Откриват се възможности за нещо ново. Дали предимство имат лични дела или делови начинания, е въпрос на избор. И в двата случая моментът не е за изпускане. Радват ви придобивки и домашни новости.

Стрелец

Стрелец

Поставили сте си високи цели, но сами знаете, до осъществяването им е нужно още време. Дообработвайте и шлифовайте своя план и изчакайте подходящата възможност, която ще ви развърже ръцете.Неочакван обрат в любовта.

Козирог

Козирог

Петък идва с много и най-различни новини. Има и хубави, има и лоши. Старайте се да контролирате емоциите си, за да не допуснете грешка или да изпуснете някоя дума. В интимния живот емоциите са смесени.

Водолей

Водолей

Изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. В интимния живот чувствата са смесени, но за момента липсват надеждност и стабилност.