Напишете дума/думи за търсене

Жената, която познава плюсовете си, може да спечели всекиго

Всяка жена има поне по една приятелка, която е просто голяма симпатяга, но има повече обожатели от която и да е красавица. И вкъщи, и на работа, нещата просто й се случват с лекота. Има момичета, които могат да спечелят Мис Свят, само ако решат да се явят на конкурса, и други, които могат да анализират Кант или последните научни спорове в областта на квантовата физика. Но точно тази симпатяга винаги се превръща в душата на компанията и грабва сърцето на най-свестния мъж.

Какво всъщност я прави толкова специална? Може би това, че приема себе си с всички минуси, но много добре познава плюсовете си.

Такава жена не се тревожи излишно какво мислят другите за нея, а какво прави тя за себе си и за околните. Управлява добре не само действията си, но и времето и бюджета си. Наясно е с всички актуални езикови курсове и къде може да получи най-доброто качество за парите си. Не разчита на Черния петък, за да направи удара на годината, а всяка седмица планира разходите си и спестеното превръща в изживявания. И ако аз отдавна съм си свалила Lidl Plus, но често пропускам да проверя изгодните оферти или да го маркирам на касата, тя не се оставя на инерцията. За нея не е тайна, че до 2 януари може да трупа суми в приложението с всяка покупка в Lidl, независимо какво пазарува. Просто защото е наясно, че така може да спечели любими продукти само за 1 ст. и отстъпка от 5 лв. от стойността на следващата покупка.

Не би пропуснала да завърти рулетката в приложението от 27 декември и 9 януари и да провери късмета си след всяко пазаруване. И въпреки че не разчита на късмета си, няма да остави неотворен късмет в Lidl Plus, защото знае, че в дните преди Коледа стават чудеса.

Тя е жената, която няма да пропусне да сложи купичка с вода пред входа на блока през лятото за кварталното куче. Тя е и тази, която през зимата ще купи топли чорапи и оранжев шал за възрастната съседка отсреща. И ще усмихне деня ти, не защото е умна и красива, а защото познава плюсовете си и умее да ги споделя с близките си.

С пълните условия на Купон+ може да се запознаете на: www.lidl.bg/couponplus

X