Напишете дума/думи за търсене

Юпитер в Телец - желание за власт и слава

Във вечерните часове на 16 май Юпитер - най-голямата планета в Слънчевата система, с широка усмивка и приповдигнато настроение напуска съзвездие Овен и започва своето интригуващо пътуване в гостоприемния знак Телец, което ще продължи до 26 май 2024 г.

Време му е да остави тежките доспехи на прага на знак Овен, да отдъхне, да се усмихне и да се приготви за повече спокойствие в душата и хармония в плановете. Телецът ще го помоли да забави скоростта си и да пътува бавно и осъзнато. Ще го учи да се наслаждава на пътя си, да бъде щедър, да обича и да позволява любов. Юпитер, от своя страна, с радост ще приема съветите му и с грижа ще ги превръща в постигнати цели, изкачени върхове и сбъднати мечти.

Планетата е обединител на правдата, защитник на доброто и проводник на късмета. Тя е онази огромна прегръдка, която има силата да стопи всяко съмнение, да вдъхне живот на тъгата и да донесе напредък на всеки застой. Като огромно вдъхновение, което те грабва и носи сред облаците. Без съмнение, страх и обръщане назад.

Това пътуване на гиганта в съзвездие Телец ще донесе на Земята и хората повече топлина, уют и хармония. В личен план ще се радваме на повече разбиране и подкрепа от ближния. Ще имаме повече търпение и ще бъдем готови да се борим за онова, което ни е важно.

В професионален план няма да търсим бързи резултати, а такива, с които да се гордеем. Ще копнеем за повече комфорт и ще бъдем мотивирани да се борим за по-добър, успешен и щастлив живот. Тайничко ще усещаме прокрадващото се желание да изглеждаме по-добре, да си купим нещо ново и да си хапнем нещо по-вкусно. Леко и нежно ще събуждаме апетита си за красота, любов и още нещо. Ще спрем надпреварата с времето, безумното бързане, мотото „на всяка цена“, заменяйки всичко това със смислени, полезни и градивни занимания. Стъпка по стъпка, с кеф и удоволствие ще се учим да правим онова, което ни кара да се чувстваме щастливи. Ще делим времето си с онези, които ни дават уют и спокойствие. Вече нищо няма да е загубено ако губим. Ще сме готови да падаме и бързо ще намираме смисъла да продължим. Използвайте магията на това време да избирате мъдро, да търсите повече лично удовлетворение, да се грижите за себе си, да давате повече обич на света и да благодарите за всичко, което сте.

Знак Телец управлява парите, красотата, отношенията, любовта и комфорта. Очаквайте пътуването на Юпитер в знака да развие и обогати тези сфери. Уран от доста време е в знак Телец и подготвя всички тях за бурно развитие и напредък. Очаквайте иновации в банковото дело, електронните пари и средствата за разплащане. Разчитайте на разцвет в сферите на естетическата хирургия, масажите и красотата. В социален план се надявам това пътуване на планетата да ни донесе по-големи доходи и платежоспособност.

От друга страна, планетата гигант има склонност да раздува и преувеличава темите на знака, през който преминава. Това може да увеличи желанието ни за притежания, власт и слава. Възможно е да станем по-изискващи и търсещи лична полза и собствен комфорт. В щенията си да бъдем по-богати, може да сме скъперници за другите. Нежелано проявление на този транзит е лакомията и желанието за притежания, но може да е и импулс да дадем, помогнем и спасим. Всеки ще има право да избира и да създава собствената си добра или лоша карма. Надявам се в политически план да се радваме на повече разбирателство, мир и доброта.

Щастие, попътен вятър в плановете, късмет в делата и любов през следващата една година могат да очакват всички Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Юпитер ще ги подкрепи и ще им донесе постигнати цели и сбъднати мечти.

Овните ще продължат делата си и могат да очакват добри резултати от задействани процеси в последните шест месеца.

Близнаците ще изпитват спокойствие и лекота в плановете. Юпитер няма да им пречи в начинанията, но ще изисква ясни планове, постоянност и оптимизъм.

На Везните и Стрелците Юпитер е възможно да носи напрежение и необяснимо безпокойство. Тях съветвам да разчитат на фактите и да не се тревожат предварително и напразно. Впрегнете идеите, които имате, и бъдете смели да ги реализирате.

Изправени пред предизвикателства ще бъдат Лъвовете, Скорпионите и Водолеите. Пред всеки представител на тези зодии ще има не повече от месец, в който ще чувстват трудности в делата и застой в плановете. Това ще извика тяхната упоритост, спокойствие и концентрация.

Желая ви щастлив хармоничен и любвеобилен период!

С обич,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X