Напишете дума/думи за търсене

Димитър Рачков изненада Васил Найденов в Слънчев бряг

Актьорът Димитър Рачков изненадващо се качи на сцената на Bedroom beach, за да поздрави своя приятел Васил Найденов, докато изпълнява един от най-големите си хитове. Това се случи по време на неговия шести бутиков концерт в Слънчев бряг.

Един от най-обичаните български певци беше подготвил специална селекция от своите незабравими хитове, а хора от цялата страна пътуваха до морския бряг, за да го видят на живо. Тази негова изява вече е традиция и всички гости знаят, че Васил Найденов има специално отношение към Слънчев бряг - ето защо приема вечерта като нещо много специално. Певецът не скри вълнението си, че отново е на морския бряг: „Господи, понякога искам да виждам само вас и морето, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен...Защото старата любов ръжда не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя влак, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо - заслужава си! Шоуто продължи близо 2 часа и заедно с Васил Найденов на сцената бяха и едни от най-талантливите български музиканти.

Поредицата изяви на български звезди ще продължи и на 10 август, когато за първи път в Слънчев бряг ще се изяви поп певецът Руши.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X