Напишете дума/думи за търсене

Как да покажете любовта си без да харчите пари за подаръци

14 идеи за романтични жестове без повод

Независимо дали в момента разцъфтявате в нова любов или цъфтите в дългосрочен брак или връзка, и в двата случая цветята или изискана вечеря един ден в годината няма да ви донесат успеха, който желаете. Да се ​​влюбиш, е лесно. Да останеш влюбен, изисква внимание.

Бойкотирайте Свети Валентин. Не ви трябва специален ден от календара, за да бъдете романтични. Или приемете Деня на влюбените като ден, в който да помислите как предавате своята любов и грижа на партньора си през останалите 364 дни от годината. Всички сме погълнати в ежедневната рутина, която подкопава игривостта и връзката, които някога сме имали. Не ви трябват пари и скъпи подаръци, за да се обясните в любов. Има много начини да покажете на партньора си колко ви е грижа, без да бръкнете дълбоко в портфейла си.

Нужни са ви само малки идеи, които ще се отплатят мнокоратно на връзката ви. Романтиката не е в грандиозни жестове – а в това да бъдете внимателни. Тя предполага и загърбване на вредни навици, които измъчват и вас, и партньора ви и начин да подобрите живота и връзката си.

  1. Написване на малка любовна бележка
    Поставете я в кутията за обяд, в работната чанта или в джоба на якето. Наистина уникалното е, че не сте точно до любимия човек, когато намери или прочети съобщението, но ще знае, че го обичате много и мислите за него. Това със сигурност ще накара половинката ви да се усмихне.
  2. Масаж у дома
    Един от най-добрите начини да се почувствате по-свързани с вашия партньор е чрез докосване. Той ще оцени доброто разтриване след дълъг ден в офиса. Намерете в YouTube видео с масажни техники и влезте в ролята на професианлен масажист у дома - пред камината, на свещи или на фона на любима музика.
  3. Изпратете покана по имейл на половинката си за филмов маратон, дегустация на сирене и вино или премерете сили в състезателна настолна игра.
  4. Изкуството на танца е прекрасен израз на емоции. Всяка форма на танц - от класически балет до модерен хип-хоп, може и ще изрази перфектно това, което чувствате. Поканете човека до вас на танц насред хола и танцувайте до забрава, без да се притеснявате как се справяте и дали някой ви гледа.Танцувайте и се целувайте!
  5. Инвестирайте заедно - в здравето си
    Може да направите важни стъпки към отказване от вреден навик и това да бъде началото на дълготрайна положителна промяна в съвместния ви живот. Обещайте си сладко само през уикенда и заменете виното с безалкохолно. Кажете "не" на уличната храна и си купете забавни готварски престилки за повече време заедно в кухнята.
  6. Кажете "не" на цигарения дим
    Мнозина намират миризмата на цигарен дим за неприятна, тъй като остава във въздуха или полепва по дрехите и косата. Може да е отблъскващо за тези, които които обичаме. Ако искате да ги предпазите и да покажете грижа за близките, заобикаляйте ги с любов - не с цигарен дим. Пълното спиране на тютюна и никотина е най-добрият избор за всеки пушач, но малцина го правят. Продукти като устройства за нагряване на тютюн или електронните цигари доставят никотин по различни начини, без изгаряне. Когато няма горене, няма дим за вас или тези около вас.
  7. Дигитален детокс и любовно писмо по пощата
    Свържете се отново с партньора си по старомодния начин, като си направите пикник заедно. Оставете телефоните си вкъщи, грабнете едно одеяло, завийте любимите си сандвичи и тръгнете на път - сред природата. Това може да е и повод за седмично обещание -  24 часа без електронни устройства. А какво ще кажете да му изпратите любовно писмо по пощата?
  8. Ново приключение заедно
    Разгледайте близка дестинация, която не сте посещавали, отидете в музей през уикенда, включете се в планински преход с преспиване в палатка или се запишете на урок по тенис.
  9. Казвайте „Благодаря тичесто
    Тези две малки думи ще накарат любимия ви човек да се почувства страхотно, особено когато казвате „благодаря“ за малки неща.
  10. Проявата на интерес към хобитата на партньора е чудесен начин да покажете, че ви е грижа. Дори е романтично. Дори ако неговото хоби е нещо, за което не знаете нищо, покажете, че сте готови да опитате, за да прекарвате повече време заедно.
  11. Бъдете спонтанни 
    Спонтанността се цени толкова много и е един от най-милите романтични жестове в една нова връзка.
  12. Изпълнете едно желание на половинката си, на което досега сте казвали твърдо "Не". Каква по-приятна изненада!
  13. Редовни, но истински комплименти
    Казвайте си един на друг не само, че изглеждате добре, но оценявайте с приятни думи ум, чувство за хумор, отдаденост, лоялност и работна етика.Едно просто изречение може да бъде изключителен романтичен жест.
  14. Споделете вашa тайна
    Този жест ще покаже, че искрено обичате партньора си и му вярвате в живота си. Тази откритост е един от романтичните начини за изразяване на любовта.
  15. Говорете за бъдещето
    Това не е просто да ходите на вечери, на срещи, да гледате филми, да пътувате. Когато говорите за бъдещето с другия човек и обмисляте какво искате заедно, това показва не просто любов, а дълготрайна любов.

 Ваш ред е – какво измислихте?

  • Ключови думи:
X