Напишете дума/думи за търсене

6 сладки признака, че сме готови да правим секс с някого, с когото излизаме

 Когато хората се срещат на 30, 40 и по-късно години, те често преосмислят това, което е изглеждало естествено, когато са били по-млади. Най-вероятно на по-крехка възраст сме доста по-смели и се усещаме добре по отношение на сексуалното си поведение, но нито тогава, нито сега не съм искала да бъда сексуална, освен ако усещам и приятелство, лесна и открита комуникация и възможност за дългосрочна връзка.
Ако не бях омъжена и трябваше отново да излизам на срещи, все още щях да искам тези три неща. Ако сте нов или сте отново обратно в играта за запознанства, ето шест признака, че сте готови за секс с нов партньор.

Искрено харесвате човека, с когото излизате
Ще ви е удобно да го запознаете с вашите приятели. Разбира се, това не е задължително, но е добър показател. Не е за изпускане, ако имате някакви притеснения за новото си гадже, и приятел ви каже „Какъв хубав човек е той!".

Имате открити дискусии за секса
Всеки път, когато се повдигне темата за секса, вие обсъждате своите чувства и предпочитания. Не са малко случаите, когато в момента на истината, и на двамата ви става ясно, че няма искра помежду ви. Затова е добре предварително да сте подложили на тест, дори вербален, дали сте съвместими в леглото или не.

Вече сте показали привързаност един към друг
Трети сигнал за готовност е, че вече сте показали привързаност един към друг - докосване на ръката или коляното, докато говорите, леки целувки, задържане на погледа, доверяване на интуицията, когато усетите докосването на отсрещния. Вече сте обсъждали секса и сте сигурни, че и двамата гледате на интимността от сходна гледна точка.

Споделяте част от историята си
На колко години бяхте, когато за първи път имахте връзка? Какви уроци научихте? Какви надежди и разочарования сте изпитали с интимността? Нарушители на сделки? Ако разказвате един на друг за някакво сексуално преживяване в миналото, може би вече сте готови да бъдете интимни и в настоящето.

Мислили сте за нивото на комфорт един на друг по отношение на секса
Помислете за вашето и неговото ниво на комфорт за това къде ще правите секс. Дали ще е на ваш терен или на негов, дали ще е в хотел или на открито сред природата, изборът е ваш и вече сте го прехвърляли няколко пъти през главата си.


Фантазирали сте или сте си мечтали „да го направите"
Чувствате се добре и нямате гласове в главата си, които да ви предупреждават да дърпате спирачката на плътската интимност. Познавате се достатъчно добре, за да почувствате доверие и съвместимост. Вече сте имали фантазии за това как и къде се случва първият път помежду ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X