Напишете дума/думи за търсене

Модният детектив Лола ди Мола коментира пет Клаудии

Шифер

Една звезда на име Клаудия освети артистичния небосклон на страната ни тази седмица - България посрещна великата Клаудия Кардинале!

Актрисата, която дойде специално за световната премиера на нов български филм, получи почетната титла доктор хонорис кауза на Националната академия за театрално и филмово изкуство, легендата, която нахрани артистичните души на киноманите у нас!

Непреходна елегантност на истинска холивудска икона, съчетана с актуалното излъчване на черното, разкрасено от модерно сребристо яке и чанта със змийски десен.

Закачлива усмивка и семпъл грим, естествено и непринудено поведение, завладяваща и непреходна женственост, вероятно дарена и от значението на личното име.

Име с латински корени, натоварено с вибрациите на чистота, светлина и ярко присъствие.

Клаудия Шифър - блондинката от Германия, която завладя модните подиуми преди повече от две десетилетия, музата на дизайнери и творци, жената, която подобно на хубавото вино става все по-завладяваща с годините. Уникално тяло и присъствие, без значение дали разхожда зашеметяващ тоалет по модния подиум, или демонстрира ежедневен аутфит на известна марка. Плетена жилетка, изпълняваща функцията на рокля, широкопола федора, увенчаваща като корона прекрасните коси и крака, носещи бижута от кожени каишки. Истинска кралица на модния подиум, уникална и сияйна Клаудия!

Една млада американка, макар и по различен начин, е на път да превземе света на модата и красотата - бюти и фешън блогърката Клаудия Сулевски на вашето внимание.

Тийн звездата на Vogue, фешънистката с повече от 1,2 млн. последователи в You Tube, 19-годишното момиче, което явно обича модата и разбира от стил.

Обикновен сив топ без ръкави, къса пола на цветя - толкова 80-арско и свежо излъчване, но съчетано с убийствено секси сандали на висок ток и провокативна поза, превръща презокеанското „издание“ на името в истинско празненство за очите, чиста доза стил и модни умения.

Оставаме в пределите на американския континент и откриваме Клаудия Аленде - ярка звезда на един малко по-различен небосклон. Бразилската двойничка на Меган Фокс е постигнала тази прилика - както говорят злите езици чрез многобройни външни намеси.

Тя огрява сърцата на търсачите на още и по-силно въздействащ женски сексапил, тя е откровената муза на тези, за които много е недостатъчно, които искат да пълнят шепи и очи с по-ярки от възможното образци на женственост.

Инфантилната многоцветна рокличка с флорални мотиви само подклажда тази страст, едва удържайки напрежението от природните или не толкова естествени дадености на бразилската легенда. Комбинацията от срамежливо сведените клепки, нацупената форма на устните и многозначителната форма на бижуто, вероятно докарва до истерия почитателите на откровения секс имидж.

Брюнетката Клаудия от Бразилия смело оправдава вибрациите на името си, като олицетворение на чистия сексапил!

Клаудия Очоа Феликс - мексиканската императрица на мафията, неосъществила се като призьорка от конкурса “Мис Бум-Бум”, което, честно казано, не разбираме, визирайки гледката откъм задния й двор. Красивата мексиканска Клаудия се е превърнала в истинска взривоопасна машина, чиста форма на насилие и опасност.

Титулована като най-опасната жена в днешно Мексико, г-ца Очоа лесно може да взриви не само душата, но и колата на всеки мъж.

Що се отнася до дамите от нашите географски ширини, те вероятно въздъхват с облекчение, пожалени от средиземноморския генофонд, лишил ни от подобни задни релефи.

Майсторски положения силен грим, характерната поза на селфито и очевидно търсения ефект на изгледа в гръб, да не кажа друга дума, показват ярка и силна личност, в този случай с блестящи престъпни наклонности.

И както е редно, завършвам околосветското пътешествие на наша земя с гостуването на още една дама с красиво име, този път от света на политиката.

Клаудия Рот - вицепрезидент на Бундестага, позната като дамата в зелено - не само заради политическите си пристрастия и функции, но и заради обичайно демонстрирания цвят в тоалетите си, изненада българския моден и политически зрител с избора на аутфит.

Толкова странно организирана какофония от цветове, криви, орнаменти и неуместно шалче - като завършващ елемент, не бях срещала наскоро дори и в многострадалните софийските молове. Неподходящо цветово към тена и нюанса в косата, одеянието на немската гостенка носи силен фолклорен елемент, лично на мен напомнящ ми зимната овчарска премяна в някои райони на китната ни родина.

На този фон семплият и свеж тоалет на председателката на нашия парламент радва модния ми взор, като една родна Клаудия г-жа Цачева придава светъл и ярък облик на българската жена, жената с много и различни имена.

Източник: вестник "Труд"

Кардинале
Кардинале
Аленде
Аленде
Очоа
Очоа
Сулевски
Сулевски
Рот
Рот
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X