Напишете дума/думи за търсене

Топло на краката, топло на душата

Все умуваме с какви чепици да се наконтим, когато излизаме навън, за да изглеждаме ефектно. Но удобството и красотата на стъпала ни не са само за извъндомашно ползване. Пантофите и по-засуканите терлици и шушони са задължителни за къщното ни фешън усещане. Представете си колко модерно ще изглеждате, докато печете мъфини или гледате филми, свити уютно във фотьойла.


Плетени с копчета
Ако ви се струва, че обикновените шушони са твърде неефектни да пред гости, зашийте им по няколко копчета отстрани. Така хем ще няма да изпитвате неудобство, хем ще се радвате на топли крачета.

Без пети
Знаете колко е досадно непрекъснато да си събувате пантофите, когато трябва да излезете на балкона или на двора. Изберете тогава модел без ясно изразени пети, това ще ви позволи безпроблемно и бързо да ги изхлузвате от краката, когато трябва да промените местонахождението си в къщата.

С помпони
Ако сте чевръсти в ръцете и умеете да плетете, нищо не е в състояние да спре творческия ви устрем, насочен към терлиците. И за да ги направите по-забележителни, защо пък да не прибавите по един помпон в горната им част.

Рошави
Нищо не свидетелства за комфорт както рошавите чехли с козина. Няма значение, че понякога изглеждат все едно пуделът се е излегнал върху краката ви.

Плетени с каракул
Ако искате да съчетаете функционалност и топлина, заложете на чехлите с плетка и каракул. Плюс това гарантират, че няма да се измокрите за нула време, ако случайно хукнете с тях навън.

Плетени галошки
Кой казва, че някои модели обувки може да се носят само в определени условия. Не е нужно да сте любител на кърската работа, че да намерите място на галоши в гардероба си. Тази зима дизайнерите препоръчват екологично чиста разновидност на тези чепици за ползване в битови условия. Представете си какво вълшебна компания ще правят на меката ви пижама.

Фентъзи
Ха, приказните герои били само в приказките. Не съвсем. В сезона на чудесата, подаръците, Снежанка и Дядо Коледа не може да минем и без някой и друг елф, който помага за производството на скъпите дарове. Ако сте фентъзи настроени и вещи в плетката, измайсторете за краката си едни елфически чорапи.

Носталгични
Ако си падате по всичко, що е винтидж, този модел със сигурност е вашият. Наподобява обувки от 20-те години на миналия век, изглеждат стилно, практично и топло. За да подсилите класния им ефект, сложете за разкош копче в активен цвят.

Като ботуши
Отдайте се на пазарския си нюх и се сдобийте с шушони тип ботуши. Предлагат се в магазините за спално долно бельо. А за още по-голяма игривост, заложете на модел с топчета.

Балерински
Не може да се наситите на балеринките, с които цяло лято краката ви отморяват, макар че изминавате километри пеш всеки ден. Защо пък да чакате отново да настане топло време, за да поздравите краката си отново с тях. Пантофките се предлагат и за домашна употреба с плетка и козинка.

Като кецове
Ако сте любител на кецовете и ви е яд, че не може да се ползвате от удобството им цяло година, бъдете изобретателни и поканете върху краката си плетен модел гуменки. Хем топло, хем модерно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X