Напишете дума/думи за търсене

Болшой московский цирк за първи път в страната ни

Кадър от спектакъла на цирка СНИМКА: АРХИВ

Болшой московский цирк за първи път пристига в страната ни и ще представи новата си програма. Тя няма нищо общо с познатите циркови драматургии, защото отвежда публиката до съвсем различен свят - извънземния. Затова и програмата се нарича UFO.

Всичко в нея се случва на борда на голям космически кораб. Неволен гост в него се оказва човек от Земята, похитен от галактики на други планети. Така той се запознава с чужди форми на живот. Това се случва на фона на полетите на космически кораби и летящи обекти под купола на цирка, срещи със странни същества, и то под съпровода на жив оркестър, който свири авторска музика.

В шоуто участват най-изявените циркови артисти в Русия с награди от Монте Карло. Сред тях са едни от най-високите жени в света - сестрите Людмила и Тамара Титченкови, най-гъвкавият човек в страната Алексей Кузмин, Виктор Кочкин, който участваше в закриването на параолимпийските игри в Сочи. Над 100 човека правят програмата толкова успешна, а реквизитът, с който се строи космическият кораб, тежи 15 тона.

Представленията в България са две - на 5 март в “Арена Армеец” в София и на 8 март в “Булстрад Арена” в Русе. Организатори са DEGRIS EVENTS.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X