Напишете дума/думи за търсене

Добри приложения за Андроид, които не използваме

Всеки, който е притежател на смартфон, е усетил вездесъщата роля на приложенията, които понякога доста улесняват битието ни. Със сигурност има и такива, които остават встрани от предпочитанията ни. Когато си купим нов телефон, незабавно върху него намират място апликациите на Facebook, Instagram, Kindle и любимите ни игри. Но има още около един милион приложения, които никога не стигат до телекомуникационната ви джаджа. Разбира се, няма как да приютите всичките софтуерни хрумвания за Андроид, но позволете да ви представим някои от може би най-полезните.

Wikitude

Това е браузър, който отваря очите ви за света чрез камерата на вашия телефон. Може да сканирате за места около вас като ресторанти, хотели, дори за близко провеждащи се се концерти, други събития или за статии, свързани с въпросните забележителности в Уикипедия.

Buzz Launcher

Омръзнало ви е от един и същи изглед на вашия телефон? Поканете новото в телефона си благодарение на приложението Buzz Launcher. Може да вадите на екрана календари, да избирате от 200 хиляди красиви дизайни или да създавате свой собствен.

Google Goggles

Може да разберете всичко за всичко само с един клик на камерата. Снимайте баркодове, кюаркодове, снимки на известни забележителности, билбордове или кинопостери. Приложението ще ви предостави за секунда нужната ви информация, свързана с филмите, локациите, дори ще преведе чуждия текст, който е под снимките. Може да използвате Google Goggles, за да вкарате директно контакт в базата си данни, ако снимате визитна картичка.

CamDictionary

Независимо дали искате да пътувате до Зимбабве, или да разберете какво толкова пише в засуканото меню на френски ресторант, това е приложението, което ще ви помогне. Гледайте на CamDictionary като на спасителна жилетка. Апликацията превежда думи, които камерата на телефона ви прихваща в свободно време. Езиците, които разбира, са 36. Винаги може да чуете как се произнася тази или онази дума на португалски например, използвайки аудиоклиповете, записани от англоезични хора.

Addappt

Ако някога сте сменяли телефона си, знаете колко е пипкаво да прехвърлите всичките си контакти. Това приложение ви позволява да споделяте информацията си директно с хората, на които имате телефонните номера. Когато ъпдейтвате вашите детайли или сменяте номера си, промените автоматично се синхронизират с джиесемите на вашите приятели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X