Напишете дума/думи за търсене

Кои са жените на Григор Димитров (галерия)

Григор Димитров не обича да говори за личния си живот, но с годините се превърна в истински любовен терминатор. Българският алфамъжкар. За успехите му на този фронт напоследък се говори повече, отколкото за резултатите му на корта, а не е ясно дали това е повод за гордост. Може би пък Григор е доволен, макар в същото време пред медиите да говори едно и също за цели, амбиции, треньори, колко много работи.

След официализирането на връзката му с певицата Никол Шерцингер посредством снимка на тяхна целувка в Австралия в българския интернет огромна популярност доби следният каламбур: “Когато Григор губи, губи само за себе си. Когато целува, целува за цял народ.”

Дори в повечето случаи глаголът целува бе заменен с доста по-нецензурен. Но е факт, че любовният живот на най-добрия български тенисист занимава всички.

Дори да е имал някакви пубертетски трепети, то те са останали незабелязани. От съученичките си нямаше фаворитка, към която да е показвал някакво специално отношение, обясняват бивши преподаватели от хасковското спортно училище “Стефан Караджа”. 

 След това се мести в Испания и става частен ученик. В Барселона е под крилото на футболния мениджър Лъчезар Танев. Там се запознава и с дъщерята на Христо Стоичков - Михаела, която по-късно в битието си на нещо като журналистка често демонстрираше приятелските си отношения с Гришо. Горе-долу по това време се твърди, че се е виждал и с щерката на по-големия от братята Маринови, известни повече като Маргините.

Първата му официална връзка е с пловдивчанката Симона. Тя е дъщеря на един от най-известните бизнесмени в града под тепетата Ангел Стефанов. В този период още няколко вървежни филибелийски хубавици си приписват връзка с него.

Тенисистките заемат най-сериозно място в ловния списък на Григор. Слуховете са, че той е имал връзка с всички от челната десетка в света. Точно забежките му по колежки са станали и причина за раздялата с Мария Шарапова, твърдят таблоидите.

Романа Табак призна, че българинът е голямата  юношеска любов.
Романа Табак призна, че българинът е голямата юношеска любов.
През 2008 г. Димитров стана шампион за юноши на “Уимбълдън” и негова дама на бала бе Романа Табак. Тенисистката от Словакия по-късно призна, че преди това не е познавала друг мъж, а Григор остава голямата ѝ юношеска любов. Романа няма особени успехи на корта, през 2007 г. се опита да участва в конкурса “Топмодел на Словакия”, но бе спряна от родителите си.

Димитров и Серена Уилямс на олимпиадата в Лондон
Димитров и Серена Уилямс на олимпиадата в Лондон
Години след споменатия “Уимбълдън” Димитров вече е в Париж, където тренира в академията на Патрик Муратоглу. Там е и водачката в световната ранглиста Серена Уилямс. Между двамата явно се получава някаква химия и се появяват снимки как талантът от Хасково и тъмнокожата американка излизат заедно на вечеря в престижен ресторант във френската столица. Каква точно е била връзката на Григор със Серена, не е много ясно.

После обаче малката Уилямс тръгна с Муратоглу и това доведе до развода на треньора. В тази история косвено бе набъркан и Димитров, но за това по-нататък.

Това е известната снимка от разходката в Мадрид, с която Григор Димитров и Мария Шарапова си признаха, че са заедно.
Това е известната снимка от разходката в Мадрид, с която Григор Димитров и Мария Шарапова си признаха, че са заедно.
В един иначе спокоен уикенд в социалните мрежи се появява видео, в което Мария Шарапова върви по улиците на Милано, а зад нея се движи Димитров. Българинът дори опитва комуникация с дългокраката блондинка на светофара. По това време българинът е на рекламни снимки за Nike в Италия. Слуховете за нова любов веднага тръгват, а и самият Димитров прави намеци, че едно от любимите му места е къщата на приятелката му на брега на океана. Шарапова има палат в Манхатън бийч. Рускинята не е за изпускане - най-богатата спортистка в света, бивша номер 1 в света, носителка на титли от “Големият шлем” и може би най-привлекателното рекламно лице. След месеци криеница двамата бяха “изненадани” от папараци в Мадрид. “Как ни хванахте?”, бяха думите на Шарапова, които обиколиха света, но все пак остана усещането за нещо нагласено.

Преди да тръгне с Григор, рускинята имаше връзки и дори насрочи сватба с баскетболиста Саша Вуячич, която пропадна. С Димитров нещата вървяха като по поръчка - по луксозни ресторанти, на почивка в баровски курорт в Мексико, Шарапова в ложата до семейството на българина на мачове, почти идилия.

Стигна се дори и до скандал между Мария и Серена Уилямс. Двете се скараха заради Григор и обидената американка обяви нашия за човек с каменно сърце. Мария веднага реагира: Серена да не говори, след като ходи с човек, който е с деца и се развежда заради нея.

И така до миналото лято, когато светът бе уведомен, че Димитров и “нашата Маша” Шарапова се разделят. Българската звезда обяви, че това е ново начало. Причината вероятно е известна само на ограничен кръг хора, но версиите бяха, че българинът е станал поредният, разочаровал рускинята с липсата на големи амбиции или че на Мария ѝ е писнало нейното гадже да се заглежда по всяка жена наоколо.

През 2014 г. Григор и Йожени Бушар играха тенис на платформа край брега на Акапулко.
През 2014 г. Григор и Йожени Бушар играха тенис на платформа край брега на Акапулко.
Новината, че Димитров е свободен, даде повод за нови слухове. Най-разпространеният бе, че първата ракета на България е нещо повече от приятел с канадката Йожени Бушар.

Двамата летяха заедно с хеликоптер и играха тенис на специална платформа край брега на Акапулко. Все още съществува профил в социалните мрежи, посветен на двамата.

“Аз съм красива, как беше думата - алфа-женска”, казва в едно от интервютата си Никол Шерцингер, последната изгора на Григор Димитров. “И заради това търся алфа-мъжкар, защото вибрирам на определено ниво. И искам някого, който има моите амбиции", обяснява тя.

Алфа-женската обаче през последните години единствено се занимава с намаляването на средната възраст на любовниците си. Последните трима са с повече от 10 години разлика с каката. 7 от тях тя прекара в прегръдките на световния шампион във Формула 1 Луис Хамилтън.

Всяка неделя Никол е на черква. Тя е католичка. “Дядо бе пастор и така съм израснала. Моля се много”, признава тя.

“Родителите ми бяха много стриктни. Когато станах част от “Пусикет Долс”, се обадих на мама, за да я предупредя за облеклото, което ще имаме. Но тя единствено искаше от мен да питам дали не можем да променим името на групата. Първата ми фотосесия също бе провал. Дърпах дрешките, за да се покрия. Но това бе невъзможно”, признава Никол.

Новата изгора на Григор - Никол Шерцингер, позира с майка си и баба си, която е украинка, родена в руския далекоизточен град Владивосток.
Новата изгора на Григор - Никол Шерцингер, позира с майка си и баба си, която е украинка, родена в руския далекоизточен град Владивосток.
Нейното семейно дърво е наистина уникално. Във вените на красавицата тече кръв от Азия до Източна Европа. Нейният баща Алфонсо Валиенте зарязва семейството си, когато тя е едва 2-годишна. Немецът от Кентъки Гари Шерцингер обаче много бързо се появява в живота на малката Никол като втори съпруг на мама. Тя е толкова привързана в него, че дори приема с удоволствие фамилията му. Остава близка и до семейството на Алфонсо. То идва от островите Батанес във Филипините.

Родителите на майката на Никол - Розмари, са от Хавай и наследници на емигранти от Киев. Бабата по майчина линия се казва Катрин Ленчанко, която е дъщеря на Джон Иван Ленчанко-старши и Анджелин Кавалайни Ленчанко Киа, която е от най-старите родове на острова. Родителите на Джон - Никита Дмитриевич Ленчанко и Парасковия Зенченко, са от Киев. Заради прапрабатата едното от нейните имена също е Парасковия, или на български, Парашкева Според някои източници Парашкева е била родена във Владивосток и заради това и руснаците искат част от Шерцингер.

Никол има по-малка сестра Ке'ала, която е от брака на майката с Гари Шерцингер. Кеала има три момичета, което е най-голямата болка на певицата. Точно заради това тя заряза Луис Хамилтън, за да попадне в ръцете на Григор.

Материалът е на в. "24 часа"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X