Напишете дума/думи за търсене

Най-секси докторът в света се предлага на търг

Лекарят Михаил Варшавски, жител на Ню Джърси и признат от списание "Пийпъл" за най-сексапилен сред лекарите на нашата планета, ще вземе участие в благотворителен аукцион. Наградата ще представлява среща с него. Партньор в мероприятието е американски сайт за запознанства. 

"Аз търся сериозни отношения, но се оказва, че славата ми не ми помага да намеря своята подходяща половинка. Затова не успях да измисля нещо по-умно и реших да участвам в аукциона", признава 26-годишният лекар.

Средствата, събрани от аукциона ще бъдат използвани за благотворителна кауза от фондацията The Limitless Tomorrow, оказваща помощ на ученици и студенти.

За да се участва, е необходимо да се изпрати някаква сума на сайта за запознанства. До момента са събрани повече от 40 000 долара.

Според правилата на конкурса за всеки 10 пожертвани долара в надпреварата за среща с доктора ще бъдат записани 100 души. Аукционът приключва на 27 януари.

През февруари на случаен принцип ще се определи победителката, която ще пристигне в Ню Йорк и ще вечеря в престижен ресторант заедно с лекаря.

Докторът е следван в социалната мрежа Instagram от повече от милион души.

Варшавски получи титлата на най-сексуален лекар от списанието "Пийпъл" през есента на миналата година. Докторът е роден в Русия, но се преместил да живее с родителите си, когато е бил на шест години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X