Напишете дума/думи за търсене

Холови гарнитури според волята на звездите

Съществуват проучвания, които свързват стила на обличане, идеите за обзавеждане, дори хранителните предпочитания с влиянието на зодиакалните знаци. Колкото и уникални и различни да сме всички ще се съгласим, че хората от една зодия имаме общи характеристики. Харесваме сходни неща и реагираме по подобен начин.

Изборът на мебел за интериора на нашия дом е показателен за нас и нашия вътрешен свят. Винаги се стараем да подходим практично и разумно, но трябва да си признаем, че реагираме и емоционално при вземането на решение за покупка. Техническите характеристики са важни, но даденият продукт трябва да ни въздейства, да ни харесва и да изразява нашата индивидуалност.

При избора на мебел за обзавеждане на хол например, подвластните на стихията на огъня - Овен, Лъв и Стрелец биха се впечатлили от луксозни и стилни холови гарнитури от висококачествена естествена кожа. Тези зодии обожават лукса и разкоша и обичат да привличат внимание. Холова гарнитура с релакс механизми SANDRA перфектно би отговорила на техните високи изисквания за изтънчена визия и безупречно качество. Лесното активиране на релакс механизмите бързо би успокоило огнения им темперамент, а мекотата на естествената кожа ще им гарантира несравнима почивка, необходима в тяхното напрегнато ежедневие.

За разлика от тях, водните знаци са емоционални, интуитивни, обичащи спокойствието и уюта, те са непоправими мечтатели. За тях домът е крепост и те се нуждаят от топла и приятна атмосфера, която може да им бъде гарантирана от кожена гарнитура с релакс механизми AMANDA. Гарнитурата се състои от фотьойл с релакс и люлеещ механизъм, двойка и тройка дивани, снабдени с по два отделни механизма за разтягане на отделните седалки. Естествената кожа е фина и нежна на допир, а седалките и облегалките са изключително меки и удобни. За хора, които обичат да прекарват свободното си време в дома си, мебели AMANDA са идеално решение.

Общителността и креативността са типични черти за представителите на въздушните зодии - Везни, Водолей и Близнаци. Те обичат срещите с хора, вечерните събирания с приятели и роднини. За тях подходяща е холна гарнитура с релакс механизми BAR, която освен перфектен съвременен дизайн притежава и незаменима бар функция. Бар шкаф с елегантен капак от естествена кожа, който е предвиден за чаши и контейнер за съхранение на всякакви дребни нещица. Луксозните мебели от серия BAR са комфортни, практични и функционални. Естествената телешка кожа се почиства лесно и бързо. Люлеещата функция на фотьойла и релакс механизма на диваните гарантират пълноценна и оптимална почивка.

Прагматичните и прецизни, здраво стъпили на земята земни знаци биха се заинтригували от мебели за дома LOUISA. Те имат възможността да комбинират мебелите според индивидуалните си предпочитания, а типично за Девите е да подреждат и да въдворяват ред.

Холовата гарнитура с релакс механизми LOUISA е перфектна за обзавеждане както на хол, така и за фоайета и офис помещения. Състои се от фотьойл с люлеещ и релакс механизъм, двойка и тройка диван, които разполагат с два отделни релакс механизма, които се активират съвсем лесно чрез издърпване на ръчки, разположени отстрани. Земните знаци предпочитат практичността, обичат да анализират и да вземат логични и разумни решения. Мебелите от колекцията LOUISA са създадени да отговорят точно на техните изисквания.

Въпреки различията ни, индивидуалните ни предпочитания, зодиите и специфичните характери за всички нас е важно да се чувстваме комфортно както в дома си, така и на работното си място. Фирма БИТТЕЛ е подбрала разнообразни предложения от мебели за обзавеждане, които да гарантират комфорт, уют и високо качество в интериора на вашия дом и офис. Продуктовият асортимент на компанията може да бъде разгледан на www.bittel.bg.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X