Напишете дума/думи за търсене

П.Р.: Срещнах любовта в телевизора

Мила редакция,

Споделям моята щастлива приказка на вашите страници и желая на всички ваши читателки, които още не са срещнали любовта или не са се събрали с човека, когото обичат, да го направят и да съхранят радостта си.

Започнах да излизам с момчета още преди 14-ия си рожден ден. Експериментирах с всякакви типове – метъли, рокери, отличници, имах дори един учител по физическо. Започнах да правя секс на 15 години и сега, десет години по-късно, си давам сметка каква голяма грешка съм допуснала с това, че толкова рано реших да порасна. Повечето ми съученички още си играеха с кукли, когато аз забременях. Момчето беше по-ужасено и от мен. Когато му казах, ми удари шамар, разплака се и падна в краката ми. Започна да ме моли да махна бебето. Така и направихме, но след аборта аз се отвратих от секса и момчетата. Спрях да се виждам с момчета в период от няколко години. Сякаш върнах времето назад – липсваше ми детството. Станах по-нежна, по-крехка, започнах да се виждам с такива момичета, а хората от старата компания, които бяха до един много по-големи от мен, избягвах.

Един ден се събудих с идеята да постъпя в манастир. Споделих я с майка ми, но тя остро ми се противопостави. Каза ми, че това е период, че аз ще срещна свестен човек, дори да съм била разочарована от „всички лекета“, с които съм се срещала по-рано. Не получих разбиране от нея. Но продължих тайно да планирам бъдещето си в монашество.

Сигурно ще си кажете, че съм пълно хахо, след като разберете какво се случи най-сетне.

Първо – разгул, после – монахиня, а накрая... реалити шоу.

Гледах едно реалити шоу по нашата телевизия. Рядко нещо подобно ми задържаше вниманието, но този път се случи. Случи се заради него. Мисля, че химията избухна още докато той беше „в телевизора“. Забелязах, че нищо друго не ме интересува в това предаване освен един конкретен участник. Настървено изгълтвах всички серии на шоуто. Просто бях влюбена в телевизионен герой. Направих невъзможното, за да му намеря адреса. Написах му писмо, в което му разказах живота си и му признах чувствата си.

След около два месеца той ме потърси по телефона. Видяхме се. И нашата приказка започна. Невероятно е, но аз открих своята любов в телевизора. Днес сме женени и много щастливи. Забравила съм всички минали грешки и се надявам на живот, в който и грешките, и радостите ми ще бъдат споделени от любим човек и голямо семейство.

Благодарим на П.Р. за историята.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X