Напишете дума/думи за търсене

Когато храната е изкуство

Едно от най-приятните неща в края на дълга и уморителна работна седмица е да разпуснем някъде навън. Дали ще изпием по питие в някой уютен бар, дали ще вечеряме в нашумял ресторант, или ще се насладим на дълга неделна закуска в близкото кафе – няма значение. По-важно е усещането за релакс, удоволствието от майсторски приготвената храна и качествените напитки, комфортът от това някой да се погрижи за нас.

Като клиенти, ние имаме привилегията да се радваме на крайния продукт. Зад всичко това, обаче, стои много труд, умения и не на последно място – подходящо професионално оборудване. Отивайки на ресторант, хората биха искали да опитат нещо, което не могат да си приготвят сами вкъщи. А колкото и да е добър един готвач, без необходимата техника би могъл най-много да нареже салата. Ако някога сте имали или имате бизнес в сферата на общественото хранене, значи знаете за какво става дума и колко важно е оборудването. За щастие, на българския пазар има висококачествени професионални решения и едно от тях се нарича Валенсия 96 ООД.

Основана през 1996 г., фирма Валенсия 96 ООД вече 20 години се развива и утвърждава като доставчик на ресторантско, барово, кетъринг и хотелско оборудване. Благодарение на натрупания през годините опит и упорития труд на амбициозния и мотивиран екип, фирмата успя да си изгради име на уважаван и заслужаващ доверие партньор. Ако търсите машини, техника и оборудване за заведения за общес твено хранене, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе-сладкарници, барове, супермаркети, сладкарски цехове, хлебопроизводство и други – това е фирмата, която ви трябва. Валенсия 96 разполага с магазин и склад, където можете да намерите хладилници, фурни за пици, пекарни за закуски, тестомесачки, ламинатори, газови скари, печки, тави, тенджери, гастро норми GN, казани, фритюрници, термоконтейнери, ледогенератори, миксери, ледотрошачки, групобар, кафе машини, фреш машини, кафемелачки, черпаци, прибори, термо кани, миялни машини, фризери, посуда, хот дог, бен мари, хладилни маси, тостери, блендери и друго професионално ресторантьорско и барово оборудване. И не само това – техниката ще ви бъде доставена и монтирана в удобно за вас време и съобразно вашите изисквания, а при необходимост от поправка и ремонт, можете да разчитате на сервизната база на фирмата.

Оборудването е нещо, с което не бива да се прави компромис. Инвестицията във висококачествена техника ще ви се отплати и от нея зависи успехът на вашия бизнес. Купувайки от утвърдени в бранша доставчици с добра и сериозна репутация като Валенсия 96, ще минимизирате рисковете от провал и ще създадете ефективна организация на работния процес. Добре оборудваната кухня пести електроенергия, труд и продукти. И най-важното – тя е надеждна и с дълъг експлоатационен живот. По този начин бихте избегнали доста главоболия, свързани с внезапни повреди, ремонти и влошени качества на продукцията. А ако все пак се случи повреда – можете да разчитате на сервиз и оригинални резервни части. Нещо повече – фирмата предлага резервни части не само за продаваните от нея уреди, но и за по-голямата част от оборудването, което се предлага в България.

Валенсия 96 държи на коректните отношения и поради това всеки клиент получава компетентно обслужване, професионално консултиране и лоялност. Добрите партньорства са в основата на всеки един успешен бизнес, както качественото кухненско оборудване е в основата на всеки един ресторант. Валенсия 96 ви гарантира и двете. А за вашите гости остава удоволствието да се връщат отново и отново.

X