Напишете дума/думи за търсене

Роналдо дава 1 милион за второ дете

Трикратният футболист №1 в света Кристиано Роналдо иска да има второ дете и е задействал нова акция за намиране на сурогатна майка. Това съобщиха няколко португалски издания.

Именно появата на братче или сестриче за Кристиано-младши била причината за пътуването на мегазвзездата на “Реал” (Мадрид) до САЩ по време на коледните празници.

Португалецът смятал, че изборът на майка, която да износи второто му дете, е от изключително важно значение и затова той бил готов да плати солидна сума и така да си гарантира, че всичко ще е наред. Според медиите в родината му Кристиано е приготвил 1 милион долара.

Така бъдещата майка ще получи огромен хонорар, но и ще плати сурова цена за него. Изискването е тя да не вижда никога рожбата си и да не се интересува от нея. Освен това самоличността на жената трябва да остане тайна.

Първородното дете на Кристиано се появи на света също с помощта на сурогатна майка. Момченцето, което скоро ще навърши шест, се отглежда от баба си Долорес и сестрите на Роналдо.

В документален филм за себе си през миналата година Кристиано казва: “Синът ми не се нуждае от майка, а само от мен!”.

Намек, че Роналдо ще става баща за втори път, бе намерен и в мача на “Реал” срещу “Селта”, спечелен от мадридчани със 7:1. След един от четирите си гола в него португалецът взе топката и я пъхна под фланелката си. Много футболисти правят подобно нещо, когато очакват дете.

Португалски медии се опитаха да изкопчат нещо повече от семейството на Роналдо, но не успяха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X