Напишете дума/думи за търсене

Лятна фестивална мода (галерия)

Сезонът на фестивалите и съборите започна с пълна сила, а тези събития, като всички себеуважаващи се културно-масови явления, си имат своите порядки и привички. Имат си собствен устав, изразен и в модата, която ги съпътства.

Бохо
Уудсток може да е отдавна в историята, но неговият дух продължава да властва върху неговите наследници. Рокля в бохо стил, велурени боти и чанта с ресни = на зашеметителен фестивален вид и дух.

Панталонки с висока талия ала 80-те


За по-смелите дами, непознаващи страх от кърлежи и други природни обитатели, късите панталони от деним, които ни пренасят три десетилетия назад във времето, са подходящ аутфит за фестивалните поляни. Вървят чудесно ръка за ръка с обикновени потници или прозрачно-романтични ризи.

Флора без фауна


Няма как един музикален фест да мине без китки в косите, цветя върху роклята и рисувана дантела върху ръцете. Разбира се, задължителен аксесоар са многобройните гривни, обрамчили китките.

Блуза без ръкави, сутиен без презрамки

Като отворихме дума за къси панталонки и кичести венци в косите, няма как да не споменем и още няколко съществени артикул, който приказно им приляга. Ризата, завързана категорично около кръста, блузата без ръкави с графика отпред и сутиена без презрамки, който артистично се подава отстрани на бицепса.

Кубинки и голи рамене

Явно е, че шортите са една от запазените фешън марки на събитията по поляните. На такива масовки никога не са излишни затворените обувки – кецовете и кубинките са задължителният щит за краката ви. За да компенсирате скритите ходила, открийте раменете си. Контрастът винаги е добро модно начало.

Всичко е в ресните


Няма ресни, няма колоритен фестивал. Пола с този детайл хем дава прохлада на краката, хем ви прави забележими в тълпата. Блуза, оголваща коремчето, и задължително кожено яке за по-късните часове на феста, ще ви направят забележителни и предвидливи.

Гръндж върху басма

„На музикален фест като на музикален фест“, са казали гръндж разбирачите. Няма да сгрешите, ако заложите на басмена рокля, върху която да настаните фланелка с лика на любимия си изпълнител или група. Завържете я отпред и наметнете къс дънков елек. Безценно.

Гащеризон и кимоно

Кой казва, че кимоното трябва да се носи само в спортната зала или в прохладата на всекидневната. Съчетайте шарена негова разновидност с неутрален дюс, завържете косата на кок, наподобяващ прическите на някогашните източници борци, и заявете своята различност сред тълпата.

С военно яке

На черния ансамбъл панталонки и блуза без ръкави най му приляга милитари стилът. Вземете със себе си яке тип жилетка в колорита на камуфлажа хем да топли, хем да пази от комари.

Дълга пола, къс потник


Задължителен ансамбъл, ако ще ходите на музикален фестивал сред природата. Дългата пола дава възможност да седнете удобно и без притеснение, а оскъдната горна част от тоалета ще дава прохлада на тялото ви.

Снимки: http://allwomenstalk.com

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X