Напишете дума/думи за търсене

Лили Иванова пя над 2 часа без прекъсване край Панчарево

Лили Иванова пее на сцената край Панчарево.  СНИМКИ: ФЕЙСБУК

Над 2 часа и без никакво прекъсване голямата Лили Иванова пя за първи път на открита сцена край езерото Панчарево. Тя излезе пред 600 души публика, в която бяха много семейства с малки деца, които не спряха да пеят и танцуват на репертоара на най-известната ни певица. Те чуха песни и от последния ѝ албум “Поетът”.

“Знам, че не искате да ме слушате да говоря, а да пея. Но ще ви споделя - имах страх от футболното първенство и от това, че концертът съвпада с излъчването на мачовете. Не разбирам от футбол, не съм гледала досега мачове, независимо че съм спортист и съм била републикански шампион, но тази година седнах и изгледах мача с Франция. И знаете ли кой ми хареса - Роналдо и Меси”, каза с усмивка певицата. Концертът ѝ на 15 юни беше нейната втора поява пред публиката в София след грандиозния ѝ спектакъл в зала 1 на НДК на 31 март.

Организацията на събитието в ресторанта край езерото е толкова елегантна, че нищо чудно да се превърне в новата лятна сцена на София. Съвсем скоро там ще пее друга голяма звезда - Васил Найденов ще изнесе концерт на същото място на 14 юли.

Малко след това Лили Иванова се отправя към Бургас, където ще пее на сцена на пясъка на метри от морето. Концертът ѝ ще е част от фестивал, който ще запълни празнотата на Централния плаж в Бургас след липсата на Спирита тази година. Ден преди нея на същата сцена ще се качат музикантите от “Тангра” - Константин Марков, Станислав Сланев-Стенли и Йордан Ганчев.

Концертът на Лили Иванова на морето е на 6 август от 22 ч. Досега примата не е пяла на плажа в Бургас. Подобен спектакъл направи преди две години на ивицата в Лозенец в клуб “Хасиенда бийч” на бизнесмена Димитър Тодоранов, който сега отново е организатор на спектакъла ѝ в Бургас заедно с общината.

Примата ще изнесе още няколко големи концерта. На 11 септември тя ще пее в Античния театър в Пловдив, на 23 септември ще е в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” във Велико Търново. През октомври Лили ще направи спектакъл първо в “Арена Булстрад” в Русе на 18-и, а след това във Варна в Двореца на културата и спорта на 20-и. Тя ще завърши турнето си в клуб Joy Station в столицата на 22 декември. Билетите за концертите са вече в продажба. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X