Напишете дума/думи за търсене

Обувки на ток, които не може да подминем

Никога един нов чифт обувки не е в повече. Винаги може да се намери добро извинение, за да се попълни колекцията от чепици.
Ясно е, че по-топлото време предполага по-скоро сандали, чехли или джапанки, ако сме близо до плажа, н   о обувките на ток са атрибут, който властва целогодишно.

С панделки

Ако ви предстои първа среща, то този модел показва недвусмислено на мъжа отсреща, че си падате по романтиката. Понякога един аксесоар казва повече от 1000 думи. Панделките, съчетани с пастелен цвят, са недвусмислено доказателство, че обичате да бъдете ухажвани по тертипа на отминали времена. Бавно, стойностно и издържащо теста на времето.

Изрязани

Няма как да сбъркате, ако заложите на класическото черно. Представете си обаче колко по-забележителни ще бъдат глезените ви, ако ги обуете в изрязани велурени обувки на ток. Подхождат на клоширани рокли, на бермуди или на смели къси панталони от памучен сатен.

С двойна каишка

Този модел е удачен за дънки, пола над коляното или рокля със същата дължина. Двойните каишки ще привличат погледа върху стъпалата ви, а платформата дава допълнителна стабилност на женствената ви походка.

Двуцветни

Обувките, събрали в себе си повече от един цвят, са особено услужливи за дрехи, които са дюс или имат подобен колорит. По-смело настроените към модата може да ги съчетаят с пончо и педикюр в подходящ нюанс.

Голи и бели

Бялото е цвят, който залепва като песъчинка пясък на лятото. Подчертава тена и върви с всеки друг оттенък. Независимо дали сте се спрели на панталони по тялото или на клоширана пола, ултраотворените сандали на ток винаги са добре дошли в жежките дни и нощи.

Монохромни

Черно-белите обувки са класика, откъдето и да ги погледнем. Те обаче предполагат по-обрано количество варианти и най им пасват дюс дрехи, макар да се разбират добре и с одежди, които съчетават и двете багри.

С ресни

Това определено са обувки за дами, които притежават по-бохемски дух. Ресните и велурът приказно ще допълнят и дънки, и поли, а защо не и шорти. Чантата нека да е обемна и артистична.

С дантела
Няма как да говорим за обувки на ток и да пропуснем страстното червено. А прибавяйки и дантела към него, със сигурност получаваме обувки, които прилягат на дансинга или на силно любовна вечер. Съчетайте ги с по-ефирна рокля или с неутрални бермуди с парамент.

Неонови

Обувки в този цвят прилягат на дами, които наистина са влюбени в морето, в лятото и във водата. На тях най ще им отиват рокля в пепел от рози или резеда с накацала бродерия. Бижутата нека са нежни и флорални.

Райета
На море като на море. Обувките с райе ала моряшка фланелка са нещо, което не бива да подминаваме в магазина. Представете си какво модно изявление ще направите в бяла рокля, падаща свободно около бедрата ви, допълнена от синьото на обувките с платформа и на ток.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X