Напишете дума/думи за търсене

Най-добрият ни модел Мариан Кюрпанов в реклама с Луси Лиу

Топмоделът Мариан Кюрпанов се снима в реклама заедно с холивудската звезда Луси Лиу. Звездата от “Ангелите на Чарли” и “Елементарно, Уотсън” позира с българина за световна модна къща.

“Али Макбийл”, “Елементарно, Уотсън” и “Ангелите на Чарли” са само част от дългия списък с филми и сериали, в които актрисата участва. Мариан пък е най-успешният български модел навън. Той от години живее зад граница, пътувайки между световните модни столици. Сега повечето време прекарва в Ню Йорк. Пред обектива заедно с Луси Лиу застава, след като първо той е избран за рекламно лице на прочута модна къща. Брандът е популярен с мъжките си колекции, но лансира и дамска. Именно актрисата е поканена, за да популяризира тази линия. Така двамата се събират в обща фотосесия. Първоначално трябвало да позират в Италия, но заради ангажименти Луси Лиу не успяла да пътува и остават в Щатите. Снимките са правени в едно от най-старите девически училища в Манхатън, което наподобява италианската архитектура. Снимат и под мост. “Всичко изглежда много лесно, просто и красиво, като снимам с Мариан”, казва за работата си с българина Луси Лиу. Той връща комплимента, обяснявайки, че е било като песен. Добавя, че звездата е много откровена и е изключително забавна.

Всъщност това не е първата среща между двамата. Те се запознават преди време на някакъв коктейл, където се оказва, че имат общи приятели. Впоследствие се засичат и на други партита.

Луси Лиу не е единствената холивудска актриса, с която Мариан Кюрпанов работи. Преди време той снима и с Шарън Стоун.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X