Напишете дума/думи за търсене

7 начина да кажем на другия, че го обичаме без думи

Не знам за вас, но на мен повече романтична влага ми държи, когато мъжът до мен прибере прането, измие чиниите и пусне прахосмукачка, отколкото ако обере розовия храст на бабата от съседната къща.

Не казвам, че от време на време нямам и аз своите ищаци за класическа романтика, но истината е, че предпочитам изразяването на любовта да се случва всекидневно, пък все тая с какви прийоми.

Шоколадът и закуската в леглото винаги са добър израз на мисъл и грижа към другия, независимо дали носи пола или панталон.

Нещата, които обичате у него

Ако знаете, че на любимия му ви предстоят тежки седем дни, то най-добре всяка сутрин му оставяйте бележка с едно от седемте неща, които обожавате у него. Това ще повдигне и духа, и самочувствието му.

„Осиновете“ неговите задължения

Ако на семейната ви кола й трябват нови чистачки, тогава отскочете до близката бензиностанция. Така ще свършите нещо, което уж е мъжка работа. Но не се престаравайте, не е нужно да смазвате пантите на входната врата или да сменяте плочките в банята.

Запишете любимите му песни

Нека не ми звучи прекалено старомодно и изтъркано. Понякога всичко, от което се нуждае денят и любовта ни, е едно парче, което да ги върне обратно в най-щастливите и спокойните ви мигове. Със сигурност любимата му банда и нейните ноти ще свършат чудеса.

Направете любовна отвара

Няма нужда да ходите вдън гори тилилейски, за да берете любовни билки за емоционални отвари. Понякога и една вана с ароматни соли ще свърши приказна роля за човека, когото обичате и за емоцията му към вас.

Забравете за телефона

Следващия път, когато сте на интимна вечеря, изключете звука на смартфона си и бъдете по-умни от него. По-добре да общувате любовта си очи в очи с любимия, отколкото да отговаряте на безкрайните имейли на бизнес партньора си.

Оставете обичливо съобщение

Изпратете му любовно съобщение, но в аудио формат. Думите, изречени от вас, ще бъдат още по-усезаеми и оставящи в съзнанието му, отколкото ако само ги напишете. Колкото повече сетива участват в обичта, толкова по-ухажвана ще е тя.

Отваряйте си ушите

От време на време, без дори да го съзнаваме, сами даваме идеи за романтични жестове на другия. Слушайте какво ви казва партньорът, какво го вълнува, кои места иска да посети. Останалото е въпрос на организация.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X