Напишете дума/думи за търсене

Гръцката актриса Кариофилия Карабети се омъжи за българина Крис Раданов

Снимки: Newsbg.eu

Известната гръцка актриса Кариофилия Карабети и българина Крис Раданов официализираха връзката си. По-конкретно, те встъпиха в граждански брак в присъствието на близки приятели и роднини далеч от светлината на прожекторите, съобщи в. "Български новини".

Разликата между двамата е 16 години в полза на актрисата, но това не се оказа пречка двамата да направят тази сериозна крачка, коментират гръцките медии.

Връзката си с българина актрисата Кариофилия Карабети обяви преди 1 година, но на практика двамата живеят заедно вече 10 години. Както тя признава в лицето на Крис е намерила мир и спокойствие в личния си живот.

"Животът ми подари една светлина. Имам възможност да споделят последните си години с прекрасен човек. Нещо, за което винаги съм мечтала. Аз живея една връзка, която ми предлага баланс на сладък, спокоен живот, една връзка, която ние наистина уважават взаимно и ми дава пространство, където има любов, разбирателство, съгласуване", сподели преди година в интервю, когато обяви връзката си известната актриса.

Кой е българина Крис Раданов?

42-годишният днес Крис Раданов пристига в Гърция от България като икономически имигрант, решен да гони мечтата си да стане актьор. Полага изпит в Министерството на културата, където учи актьорско майсторство, след което навлиза динамично в театрални събития на Атина.

В крайна сметка там се срещна с Кариофилия Карабети и въпреки разликата във възрастта, която ги разделя двамата попадат в лапите на мощен любовен роман. В интервю преди време пред гръцките медии Крис споделя, че пристига в Гърция, решен най-накрая да започне да живее нормален живот. Раданов опознава баща си на 14 години, тъй като е бил в затвора по време на комунистеческия режим в България. Учил е за боец, по време на казармата е пребиван за нищо, твърди Раданов.

Кариерата му в българския ъндърграунд приключва на 28 години, когато постъпва в болница с разбити челюсти. Майка му, която през това време имигрира в Гърция му подготвя документи и Раданов пристига в Гърция през 2001 година, като започва работа в хранителната верига Goody’s, където започва да учи и гръцки език и постепенно започва да преследва мечтата си да стане актьор.

Участието му през 2009 г. в пиесата "Един от десет", където печели трета мъжка наградата за интерпретация на "Атинорама", Раданов заявява: " Представлението ми помогна да преодолея някои глупави възгледи. Мислех, че съм различен в културата си от другите. И имигрантите сме расисти".

Днес Крис Раданов е доказан и уважаван актьор в Гърция, а от няколко дни и официален съпруг на колежката си Кариофилия Карабети.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X