Напишете дума/думи за търсене

Прическите – хитът на сезона (галерия)

Лятото е време, в което все ни подкарва да вдигаме косите си колкото се може по-нависоко, та да може и вратът ни да диша от време на време. Има обаче притежателки на коси, които харесват косите си пуснати или прибрани в съответната прическа, независимо дали навън е по-топло от екваториална парна баня.

Балонест кок
Дори и да не долюбвате коковете, няма как да подминете практичността на този. Оставете го да диша, като оформите горната му част като балон с топъл въздух. Лесна и бързо за правене прическа.

Класически права
Тази фризура приляга на всяка една от нас, стига да има достатъчно време за изправяне, особено с наличието на повече влага във въздуха. Със сигурност не е подходяща за морските географски ширини, особено ако сте притежателка на чуплива коса. Ефектът от изправянето ще трае точно една минута и половина.

На опашка
Това е една от най-любимите ми прически. Хем ненатрапчива, хем практична, хем косата е укротена. Ако искате да вкарате малко закачливост, увийте около главата си бандана или вплетете шал в опашката.

Плитка водопад
Изключително подходяща за разходка на лунна светлина, за романтичното на лунната водна пътека, за коктейл в късния следобед. Избягвайте обаче да я носите в по-жежките дни. Има шанс шията ви да не е много доволна от завесата коса, с която сте я покрили.

Пуснат кок
Ако не обичате да чувствате скалпа си съвсем притиснат като в менгеме, то тогава тази прическа е може би вашата. Навийте част от горния пласт коса в кок, а останалата оставете да пада женствено и вълнообразно върху раменете.

Рибена кост по френски
Представете си колко красива и нежна ще изгледа косата ви с тази прическа. Сплете я и я допълнете с изяществото на дантелена клоширана рокля до коляното и ниски сандали.

Сплетен кок
Няма как да се сбърка с коса, все тая дали е гръцки или носещ някакъв друг национален оттенък. Но ако сериозността на кока ви плаши, то тогава сплете долната му част. Ефектът ще е зашеметяващ.

Рибена кост
Класическият вид на тази прическа е гаранция за това, че няма как да сбъркате и зиме, и лете, ако я поканите върху главата си. Удачна е както за лежерното ежедневие, така и за по-специални летни поводи.

Плитка и конска опашка
С плитките винаги има мегдан за експерименти. Вкарайте малко различност в лятната си прическа с плитка, която завършва в конска опашка.

Вълни
На море, като на море. Заразете и косата си с морско настроение. Направете няколко вълни и в прическата си. Подходяща за разходка в морската градина. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X