Напишете дума/думи за търсене

Гостоприемна атмосфера в офиса

И в офиса може да се постигне уют и спокойствие, много важни както за успешен работен ден, така и за плодотворни срещи и съвещания. Показва го този интериор, направен с усет за стил и приятна среда.

интериор Десислава Иванова, студио AulY

снимки Яна Блажева

Работното място на екип от финансови консултанти се намира в неголяма нова сграда до парк в София. Заема два етажа с площ от около 135 квадратни метра на третoто, и още 90 квадратни метра на долното второ ниво. Когато поема неговото вътрешно оформление, дизайнерката Десислава Иванова заварва готови подови настилки, боядисани стени и окачен таван. Задачата е била да се направи интериорът без промяна в таван и инсталации и само с леки корекции по стените. Мениджърите искали да имат офис с добре изявени представителни функции и, разбира се, удобен за работа.


Авторката придава на посетителската част по-топла атмосфера, близка до тази в луксозен дом или хотел. Самото присъствие на камина вече предразполага към отпускане и добро настроение у посетителите. За успеха при срещи и разговори допринася и кътът със съвременната мека мебел, малките масички и добре подбраните зеленина и аксесоари. Обособени са и две конферентни зали, по-голямото пространство се е получило след съединяването на две помещения. В кабинетите цари делова атмосфера, обзавеждането е с удобна мебел в черно. Навсякъде присъстват елементи на съвременно изкуство, които облагородяват бизнес пространството.


Офисът има сериозно предимство и разполага с голяма тераса, откриваща чудесна гледка към големия град. На нея дизайнерката е оформила два къта за почивка. Бели щори ограничават силното навлизане на слънцето през лятото, но в останалото време не спират щедрия достъп на естествена светлина в помещенията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X