Напишете дума/думи за търсене

Най-добрият подарък за тялото и кожата

Масажно масло за премахване на стреса, което релаксира мускулите и разкрасява кожата.

Ароматичните вещества винаги са имали място в лечителските практики на народите и са били познати дори на древните цивилизации. Днес медицината отново се обръща към натуралните лечебни средства, каквито са етеричните масла.

Всяко етерично масло е съставено от различни органични съединения, което му придава неповторимост и лечебна сила. Продуктът "Dr. Biomaster Migraoil" съдържа 10 много ценни етерични масла. Това са естрагон, майорана, сандал, лимон, бял равнец, тамян, босилек, пачули, роза и маточина, както и две висококачествени носещи масла – бадемово и сусамово.

"Dr. Biomaster Migraoil" е 100% ИЗЦЯЛО натурален продукт, регистриран в България като медицинско изделие клас IА. Не съдържа вредните парабени, оцветители, консерванти и минерални масла, които се срещат дори в скъпата козметика!

Продуктът регенерира, възвръща мекотата и подчертава красотата на кожата, помага при стрии и белези по кожата. Продуктът може да се ползва с много добър ефект както за отпускане на мускулатурата при активни спортисти след фитнес и сауна, така и от всички хора, които се грижат за красотата на кожата си.

С този продукт ще забравите за симптомите на всички видове мигрена и главоболие. Безсънието ще изчезне, а стресът ще намалее. Това масло ще ви накара да бързате към дома си след работа, за да се отдадете на приятното усещане за релакс. След вземане на душ или вана, разтривайки маслото по кожата си ще усетите как нервното напрежение изчезва, а чувството за тревога и безпокойство се стопява. Този продукт може да се употребява от всеки в домашни условия за постигане на релаксиращ ефект върху мускулатурата на цялото тяло.

АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ – етерични масла, както и носещите масла от състава на продукта “Dr. Biomaster Migraoil” са смесени по най-добрия начин, по всички изисквания на Ароматерапията.

УНИКАЛНА ФОРМУЛА ОТ ДЕСЕТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА:

1. Етерично масло от ЕСТРАГОН

Маслото от естрагон има не малко лечебни качества. То нормализира нередовния менструален цикъл, успокоява менструалните болки, има балансиращ ефект върху репродуктивната система. Подходящо е за масаж при дисменорея, предменструален синдром, менопауза, ревматизъм и невралгии.

2. Етерично масло от МАЙОРАНА

Това е едно затоплящо и успокояващо масло. При менструални неразположения се използва за масаж на корема или добавено в затоплящ компрес. Идеално за масаж на мускулите след физическо натоварване, при скованост и мускулни болки. Помага при нервни изтощения. Освен това е добър антисептик. Диоскорид, прочутият лечител в Римската империя, живял през 1 в. от н.е., е направил мехлем с майорана за лечение на нервни заболявания, наречен от него „Амарициум”.

3. Етерично масло от САНДАЛ

Маслото от сандалово дърво успокоява кожата и помага при заличаването на белези и петна. При тревожност, страх, безпокойство използването му води до релаксация, спокойствие, повишаване на концентрацията и стимулиране на положителните мисли, а при по-възрастните хора се грижи за кръвообращението и нервната система, като регулира хормоналния баланс. В Аюрведа маслото от сандалово дърво е едно от основните лекарства и се препоръчва като средство за тонизиране и се прилага при кожни възпаления.

4. Етерично масло от ЛИМОН

Действието му е антисептично, антибактериално и противовирусно. Лимоненото масло действа при безсъние, главоболие, гадене, световъртеж, ревматизъм, артрити, отоци, варикозно разширение на вените, обриви, акне, циреи, брадавици, екземи, пигментни петна, лунички и др. Счита се, че помага да се адаптираме към нови условия на живот, към нови хора, помага ни да преодолеем трудни ситуации, подбужда към творческо действие в работата и личния живот.

5. Етерично масло от БЯЛ РАВНЕЦ

Основното действие на това масло е противовъзпалително, антисептично, болкоуспокояващо и детоксикиращо. Прилага се при депресия, безсъние, смущения в съня, ревматизъм, артрит, псориазис, екземи, кожни възпаления, акне и изгаряния. Масажът с маслото е общотонизиращ и укрепващ, спомага за укрепване на организма след боледуване и при хормонални нарушения.

6. Етерично масло от ТАМЯН

Това е още едно антистрес масло. То намалява тревожността, премахва безсънието, действа като мощен антидепресант. Помага при трудно зарастване на рани и за премахване на стрии. Счита се за афродизиак. Освен това подмладява, стяга отпусната кожа, като обновява клетките, стимулира синтеза на колаген, освежава тена на кожата. Тамянът освен това е ароматът на духовността, медитацията, мъдростта, изцелението, решимостта, душевната устойчивост, просветлението, вдъхновението.

7. Етерично масло от БОСИЛЕК

Маслото от босилек действа болкоуспокояващо, антидепресивно, антисептично, противовъзпалително, антиоксидантно, имуностимулиращо, антиспазматично и тонизиращо върху цялото тяло. На практика е лек за много болки, освен че се използва от много народи при свещени ритуали и за отхвърляне на „зли сили“.

8. Етерично масло от ПАЧУЛИ

Етеричното масло от пачули е прекрасна грижа за кожата – то влияе благоприятно при мазна и повехнала кожа и има лифтингов ефект, като бързо привежда в добър вид отпусната след диети кожа и спомага за нейното подмладяване. Маслото от пачули тонизира тялото и ускорява процеса на обновяване на кожата.

9. Етерично масло от РОЗА

Ароматът на рози е нежен, повдигащ настроението и успокояващ, той зарежда с настроение и носи усещане за щастие. Маслото от роза действа успокояващо при тъга и депресия, повдига духа и предпазва от безпокойство. Маслото от роза е предпочитано при третирането на множество проблеми – помага при предменструален синдром, облекчава симптомите на менопаузата, спомага за регулиране на цикъла и хормоналния баланс. То стимулира жените да изразят своята женственост, намалява чувството за тревожност и нервно напрежение, вдъхновява увереност и чувственост. Освен това има антисептично, антивирусно, бактерицидно действие, подпомага зарастването на рани, белези, следи от операции, акне, стрии, подпомага изхвърлянето и неутрализацията на токсините. Ценните козметични качества и превъзходен аромат правят маслото от роза изключително полезно като грижа за кожата. То оказва благоприятно въздействие върху зряла, суха, възпалена и чувствителна кожа и едно от най-добрите масла за всички типове кожа, предавайки сияещ, свеж и младежки вид.

10. Етерично масло от МАТОЧИНА

В ароматерапията маточиновото масло се употребява преди всичко от гледна точка на неговите успокоителни качества. То облекчава силното нервно напрежение, пристъпите на истерия, понижава артериалното налягане, успокоява сърдечната дейност и дава добри резултати при главоболия и мигрени. Благодарение на антисептичните си свойства, маслото от маточина намира приложение при всякакви видове бактериални и гъбични инфекции на кожата.

ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА СА ПОСТАВЕНИ НА ОСНОВАТА НА ДВЕ ДРУГИ „НОСЕЩИ“ МАСЛА – БАДЕМ И СУСАМ:

БАДЕМОВО масло

Бадемовото масло се използва от древни времена за здравето и красотата на кожата и косата. При масаж на тялото омекотява, овлажнява, успокоява, подхранва и подмладява кожата. Подходящо е за сухи ръце, при екземи и кожни възпаления. Бързо попива. Идеално средство при изгаряне. Повишава еластичността на кожата на бюста, корема и бедрата. Предотвратява появата на стрии по време на бременност и при отслабване. Има затоплящ ефект и е подходящо при влошено кръвообращение и разтягане на мускули. Изключително богато е на витамини А и Е, протеини, минерали и мастни киселини. Намалява възпалението и успокоява раздразнена кожа, забавя появата на бръчки , стимулира производството на колаген и еластин. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.

СУСАМОВО масло

Масажът със сусамово олио прочиства от токсините и прави кожата еластична и здрава. Изливането на затоплено сусамово олио върху „третото око” е един от основните масажи в Аюрведа. Сусамовото масло е уникално с малкия размер на своите молекули и свойствата си да прониква в дълбоките слоеве на кожата. За по-малко от десет минути то успява да попие напълно в кожата. То е толкова хипоалергично, че даже и да имате алергична кожа, вие можете да го използвате вместо сапун, тъй като сусамовото олио притежава натурални почистващи свойства.

Продуктът се произвежда от българска компания с близо четвърт-вековна история, която е водещ производител на българския пазар, а през последните години също така засилва своето присъствие и на международните пазари и успешно реализира своята продукция в редица държави от Европа, Азия и Африка.

Продуктът “Dr. Biomaster Migraoil” е разработен и внедрен в съответствие с изискванията на система за управление на качеството по стандарти ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, Директива 93/42/EEC за медицинските изделия и ISO 14001:2004.

За повече информация за продукта, моля посетете сайта на Миграойл: www.drbiomastermigraoil.com и www.drbiomaster.com.

Консултация с лекар как да прилагате продукта може да направите на телефон: 02/ 952 51 99 (от понеделник до петък от 9 до 17 часа).

Безплатен телефон за поръчки на продукта от цялата страна: 0 700 11 0 16.

Продуктът може да бъде закупен и онлайн на адрес: https://herbs-doctor.com

Куриерската услуга е напълно безплатна за цяла България!

X