Напишете дума/думи за търсене

Панда си играе със снежен човек (видео)

Кадър от видеото

Коледното настроение е обзело не само хората. Видеоклип показва как панда от канадски зоопарк си играе със снежен човек. Клипчето с продължителност под три минути, качено в сайта за видеосподеляне "Youtube" във вторник, вече е гледано над 330 000 пъти.

Видеото показва как Да Мао, мъжката панда в зоопарка в Торонто, се заиграва със снежен човек, направен от гледачите, за да оползотворят изобилния сняг, съобщава БНТ.

Симпатичният 8-годишен обитател, пристигнал в Канада от Китай през 2013 г., многократно поглажда с две лапи другарчето си от сняг, преди да направи опит да се покачи върху него. Начинанието се увенчава с успех и Да Мао гордо се позиционира върху главата на снежния човек, но се свлича надолу. При следващия опит главата на фигурата от сняг пада. Това не осуетява катераческите намерения на пандата.

Кадрите показват как Да Мао редува успешно позициониране върху "обезглавеното" тяло на снежното другарче с претъркулвания презглава.

Да Мао и партньорката му Ър Шун се радват на голяма популярност сред посетителите на зоопарка и интернет потребителите, които имат възможност всекидневно да следят лудориите им чрез монтираната в ограждението на пандите камера.

Видео: YouTube
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X