Напишете дума/думи за търсене

Стрелец - хороскоп 2017-а

Стрелците през новата 2017 г. ще се радват на семейно щастие и хармония. Свободните ще намерят сродна душа, а тези, които имат стабилни връзки, ще изпитат радост в любовта.

Юпитер - планетата, владетел на знака Стрелец, ще стане ретроградна от 6 февруари до 9 юни. Това дава нова възможност да се преосмисли всичко, да се направи ревизия на действията. Използвайте този период за самоанализ - това ще ви помогне много в бъдещи начинания.

За вас годината ще бъде подходяща за планиране на важни събития: сватби, пътуване, преместване в нов дом. Най-благоприятният период за това ще бъде през месеците май и юни.

Проблеми ще се появят за тези представители на знака, които се държат меко, постоянно отстъпват и не могат да защитят мнението си. Научете се да отстоявате позиция, но го правете спокойно и мотивирано.

Стрелците могат да открият нови места и държави. Темата на пътуването е поставена съвсем ясно в хороскопа ви за тази година - звездите предоставят много нови възможности, знания и опит. Ще е наистина глупаво, ако пропуснете тази тенденция.

През тази година представителите на знака ще положат усилия на всяка цена да постигнет вътрешна свобода.

Опозицията на Юпитер - Уран в началото на март е време да забравите критиките и да оставите нещата да се случват такива, каквито са в действителност. По това време Юпитер е ретрограден, което означава, че нищо не може да се направи, а трябва да се гледа философски на събитията.

Пълнолунието в Стрелец с участието на Сатурн в средата на юни може да създаде проблеми, дължащи се на инерцията, по която сте се движили.

Излезте навреме от зоната на комфорта, бъдете по-гъвкави.

Септември е много важен месец, затова всеки Стрелец трябва да бъде подготвен за него - очакват ви динамични събития и бързи промени.

Слънцето влиза в съзвездието Стрелец през ноември, тогава фокусът ще бъде върху пътуванията и взаимоотношенията.

Вашият владетел Юпитер влиза в Скорпион в началото на октомври. Излизайки от знака на отношенията Везни, той може да предизвика сътресения. Ще се появят усещания като ревност и завист. Опитайте да насочите този негативен заряд в положителна посока. Най-добре го превърнете в амбиция за усъвършенстване.

Помислете колко приятели имате реално, към които можете да се обърнете при нужда или в трудно начинание. Това ще ви помогне да ги оцените. Покажете им го. През годината ще има моменти, в които да разчитате на тях.

ЗДРАВЕ

Стрелците се отличават с добър имунитет, притежават стимул да се грижат за доброто си физическо състояние.

Поради тази причина имат склонност да надценяват възможностите си, да се претоварват и рискуват.

Най-уязвими са по време на вирусните инфекции особено през пролетта и есента. Съветът за тях е да си дават повече почивка, за да се предпазят от сериозни заболявания.

Присъствието на планетата Сатурн в собствения им знак поставя пред тях препятствия и ограничения до края на 2017 г. , а заболяванията през този период са продължителни.

Ако периодично избирате за релакс разходка в природата вместо пасивна почивка пред телевизора, ще се чувствате значително по-добре - и физически, и емоционално.

ЛЮБОВ

Аспектът Юпитер - Сатурн в началото на януари показва, че ако все още сте сами, значи сте твърде заети със себе си, с кариерата и не допускате други в живота си.

Не забравяйте, че за да имате връзка, трябва да давате и от себе си. А през 2017 г. всички астрологични основания за хармоничен личен живот са налице.

Общата тенденция е за една успешна любовна година. По природа магнетичен и обаятелен, Стрелецът лесно ще очарова представителите на другия пол.

Еуфоричността обаче може да ви изиграе и лоша шега. Представителите на знака трябва да контролират импулсивността си и да не дават лекомислено големи обещания на любимите си. Ако желаят да имат сериозна връзка, е необходимо да са откровени и въздържани.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

Меркурий и Юпитер в средата на юни дават старт и възможност за развитие на нови проекти. Стрелците ще имат много добри шансове на разположение, но не трябва да се опитват да правят всичко сами.

Още една опозиция: Венера - Юпитер през месец май, може да предизвика професионални проблеми и известни рискови ситуации в работата. По това време Стрелецът не трябва да подписва договори, с които се задължава. Трябва да има предвид, че може да настъпят внезапни промени и не всичко зависи само от него.

По-добре ще се развиват нещата за кариерата ви през август, когато Марс и Сатурн са в положителен аспект. Това е вашата възможност да докажете, че упоритата работа се отплаща и на вас може да се разчита. В този период предложете новаторските си идеи. И не на последно място - ще бъдете финансово удовлетворени.

Планета: Юпитер

Елемент: Огън

Стрелците са сърдечни, будят уважение и едновременно конфуз в обществото. В прямата им природа е да коментират другите умело, но и нетактично. Докато хвърлят стрели наоколо, се усмихват, но много скоро ще ви съсипят настроението. Уверени са и презират условностите. Отказват да приемат сериозността на живота. Хвърлят се в романтични приключения, без да му мислят. Щедри са към всички, които уважават. Често са убедени, че са най-добрите дипломати.

Известни Стрелци:

Брад Пит, Стивън Спилбърг, Бритни Спиърс, Скарлет Йохансон, папа Франциск, Франк Синатра, Джими Хендрикс, Джим Морисън, Уолт Дисни, Уди Алън, Брус Ли, Тина Търнър, Франк Запа, Мила Йовович, Лудвиг ван Бетовен, Артър Кларк, Уинстън Чърчил, Марк Твен, Ким Бейсингър, Шиниъд О’ Конър, Кристина Агилера, Едит Пиаф

Известни българи Стрелци:

Райна Кабаиванска, Лиляна Павлова, Петър Москов

Звездоброец: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X