Напишете дума/думи за търсене

Крисия болна

Надеждата на българската музика Крисия е болна и се бори с тежък вирус, научи "България Днес".

Заради влошеното си здравословно състояние изпълнителката пропуснала участието си в "Шоуто на Слави" в петък миналата седмица. По план тя трябваше да се появи на екран заедно с партньора си г-н Андреев, но не е била в състояние да пътува от Разград до София. Вместо нея на сцената се появи новата й колежка Даниела Пирянкова.

"Преди участието на Криси се свързахме с шоуто и обяснихме с майка й, че е болна и няма как да пътува до София. Тогава се разбрахме другото момиче да я замести, а дъщеря ни да участва тази седмица. Получихме пълно разбиране и нямаше никакви проблеми. Сега сме насочили всичките си сили и внимание Криси да оздравее по-бързо", разказа пред "България Днес" Марин Тодоров, баща на детето чудо.

Крисия ходи всеки ден на прегледи, за да може да се следи внимателно здравословното й състояние.

Разболяването на младата певица си има предистория. Преди дни кучето на Крисия - ши тцуто Тоби, избягало от дома им в Разград. Цялото семейство на изпълнителката се мобилизирало да го търси из града, а Крисия много тежко приела изчезването на домашния си любимец. Момиченцето е много силно привързано към животинката и буквално не се отделя от него. Забравена отворена входна врата позволила на Тоби да хване пътя. Търсенето продължило няколко часа, като сестрите и майката на Крисия обходили дори и малките улички на населеното място.

Целия текcт, снимки, още факти и интересни детайли чети в "Бълагия днес"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X