Напишете дума/думи за търсене

Гришо подари два апартамента на родителите си

Снимки: Десислава Кулелиева

Два луксозни апартамента в София е подарил Григор Димитров на родителите си, показа проверка на "България Днес". Жилищата са с площ 89 и 76 квадратни метра, а цената им е 423 хиляди лева. В цената на имотите е включено обзавеждане с луксозни италиански мебели, климатизация и безплатна поддръжка за няколко години.

Самият комплекс, където се намират жилищата, предлага куп екстри на обитателите си. Наред с чистия въздух на разположената наблизо Борисова градина всеки живеещ има на разположение няколко елитни ресторанта, нощен бар и спа център.

Близки до Гришо разказват, че той пазел до последно в тайна новината за готвения подарък на родителите си. С покупката на апартаментите той символично искал да им върне направен жест десет години по-рано. По това време Григор все още прохожда в тениса и за да се развива, му трябват постоянни участия по турнири в чужбина. Разходите по пътя и наемане на треньори не са по силите на неговото семейство. Скромните спестявания на фамилията бързо се стопяват и обявеният за изключителна надежда тенисист е заплашен да си остане вкъщи. В името на успеха родата на Гришо мобилизира всички налични ресурси.

Целия текcт, снимки, още факти и интересни детайли чети в "Бълагия днес"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X