Напишете дума/думи за търсене

Напусна ни Роро

Радослав Кавалджиев-Роро е починал тази сутрин във Военно-медицинска академия. Синът на Вили Кавалджиев бе в състояние на изкуствена кома.

Лара Златарева - Кака Лара разказа пред "24 часа", че се чула с Роро във вторник и той й се оплакал, че го е тръшнал много тежък грип - с много висока температура. Казал, че никога не му се е случвало такова нещо и е почти умрял.

На 22 февруари Роро е написал в коментар във фейсбук: Не знам какво ме тръшна, но минавам през много нискочестотен Астрал. Голяма чистка. Всичко ме боли, не мога да спя вече второ денонощие. Ще разправям, като премина....

Предишния ден също се оплаква: Приятели, буквално ме няма през последните два дни. На легло съм. Имам нужда от любовта ви...

Роро е бил приет в болница и приведен в изкуствена кома, за да му се направят набор от изследвания. По първоначална информация той е издъхнал от белодробна недостатъчност рано тази сутрин.

Негови приятели изказват съболезнованията си във фейсбук.

Преди дни той е публикувал снимка от екскурзия в Индонезия. Бил е на о-в Бали с Глория и Илиян Михов. Даже се хвалел на Кака Лара с разликата си.

Последната голяма публична изява на Роро беше като съквартирант във VIP Brother.

"Влизам във VIP Brother, за да се опитам да превъртя и тази игра. Не се срамувам от това, което съм, и се надявам да успея да покажа цялата тази вселена в мен. Чувствам се на ръба на една скала и много искам да скоча. Влизам с желание да стигна до края и да намеря вратичката да изляза от матрицата", заяви той пред прага на Къщата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X