Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасват Рибите в любовта

Везни и Риби

Това е една много приятно романтична двойка. Изключително подходящи зодии една за друга. Докато Рибите са пълни с фантазии, Везните, ползвайки усещането си за баланс, връщат в правия път по-вятърничавите си любими. Рибите пък помагат на Везните на бъдат емпатични към другите. Искрена връзка, в която се ценят истината и хармонията.

Най-доброто от тази конфигурация: Общият им интерес да помагат на хората около тях. Добре се допълват като ентусиазъм, енергия и желание за откровени отношения.

Скорпион и Риби

Тези двамата са добър тандем. Помежду им има огромно уважение и разбиране. Скорпионът обича да задълбава в нещата и е доста потаен. Изразява чувствата и настроенията си с едва доловими нюанси в поведението. За щастие Рибите имат силно развити сетива и могат да ги забележат. Пък и те самите често се затварят в себе си и имат нужда да бъдат оставени насаме с мислите и чувствата си. За това са склонни лесно да простят на Скорпиона, когато е решил да се зарови в пясъка за малко. С подкрепата на Скорпион до себе си Рибите могат да превърнат всяка своя мечта в реалност. А в замяна даряват нежност, доброта и преданост.

Най-доброто от тази конфигурация: Способността им да усещат партньора и дълбоката взаимна отдаденост на връзката.

Стрелец и Риби

Това е връзка на реализираните мечти. Стрелецът е повече мислител и философ и по-лесно преминава от едно към друго нещо. Рибите са по-интровертно настроени. За другите първоначално може да изглеждат абсолютно несъвместими, но колкото повече им се развива любовта, толкова по-лесно става задоволяването на възприятията им за света – нещо, което помага за здравословните им отношения. Стрелецът е отзивчив и многостранен и често се притичва в защита на Рибите. Те пък от своя страна се адаптират бързо към заобикалящата ги среда. Имат склонността да фокусират много енергия в разбирането и симпатизирането на партньора им. Те най-добре се справят с отчуждеността на Стрелеца, отколкото останалите зодии.

Най-доброто от тази конфигурация: Това, че може да извличат ползи от мъдростта на другия в същото време да комуникират добре. Рибите показват на Стрелеца какво е грижата за другия, Стрелецът учи Рибите как да превърнат фантазиите си в реалност.

Козирог и Риби

Когато Козирог и Риби се познаят любовно, на повърхността може да изглежда, че противоположностите се привличат. Козирогът е здраво стъпил на земята и организиран, с много силна работна етика. Рибите, от своя страна, са много по-емоционални и мечтателни и обичат да се грижат за нуждите на тези около тях. Козирогът оценява добрия характер на Рибите, а те са привлечени от бързото остроумие и твърдост на Козирога. Тези отношения може и да се развият бавно и да има доста разминаване в градацията им, но с течение на времето ще стават все по-силни. Трудности биха могли да се появят, ако Козирогът е твърде доминиращ спрямо чувствителната страна на Рибите. Те имат нужда да разберат, че това е начин на живот на Козирога и че не е персонална атака. Рибите може да не възприемат добре ината на Козирога, но може да се справят с него, използвайки разбиране и търпение. Рибите харесват да задоволяват Козирозите чрез тяхното желание за домашно блаженство, което добре се комбинира с нуждата на Козирога за подреден и спретнат дом и материални блага.

Най-доброто от тази конфигурация: Това е уникалната смесица от темпераменти. Двамата партньори харесват да се споделят с някой друг, и двамата обичат да помагат на другия, за да постигне целите си. Тяхната разлика в нравите и характера ги прави изключително съвместима двойка.

Водолей и Риби

Когато Водолеят и Рибите се влюбят, се получава връзка, базирана на създаването и съчувствието. Тези партньори са идеалисти като индивидуалисти и като двойка. Рибите са по-склонни да фантазират, докато Водолеят постоянно измисля новости. Тази връзка не търпи лъжата и непрекъснато търси истината, а двамата партньори постоянно дирят решения на проблемите. И Водолеят,и Рибите имат склонност да се самонаблюдават. Водолеят често прибързва в преценките си и осъжда тези, които не споделят вижданията му, докато Рибите са твърде състрадателни, дори за тези, които не го заслужават. И двата знака създават добри приятелства, освен това са превъзходни любовници. Проблемите в отношенията са рядкост, но понякога

Водолеят може да бъде прекалено интелектуален и надменен за Рибите. Те пък от своя страна може да бъдат прекалено себеотричащи се и наивни за вкуса на Водолея. Понякога различните им реакции на дадена ситуация може да причини пукнатина между тях. Водолеят бърза да се отрече от онези, които му противоречат, докато Рибите се впускат в проблемите на другите твърде бързо.

Не са изключени конфликти от време на време, но тези партньори може да прощават и за забравят лесно.

Най-доброто от тази конфигурация: Техният взаимен интерес в придобиването на знания и възприемане на модерните и космополитни идеи. Ентусиазмът, енергията и желанието им за искрена, честна и отворени отношение са сходни. Взаимните им интереси и сходни характери правят от тях чудесна двойка.

Риби и Риби

Когато две Риби се влюбят, това е съюз на чувствителни и емоционални хора. Те споделят откровена и ефикасна комуникация, богата и чувствена връзка и дълбока духовна свързаност. И двамата усещат, че техните безценни отношения са най-прекрасното нещо на света и че едва ли има нещо, което може да помрачи щастието им. Те споделят и търсят любовта към красивото и към хармонията като никой друг зодиакален знак. И двамата партньори са еднакво отдадени в това да подържат връзката в идеалните й параметри.

Пасивната природа на Рибите им позволява спокойно съжителство един с друг. Въпреки това може да бъдат прекалено небрежни и отпуснати, понякога наивни и изключително чувствителни към негативната енергия. Две Риби заедно може да се превърнат в летаргични, мързеливи и да извадят един от друг най-добрите и най-лошите си качества. Имат склонността да избягват всякакви конфликти или да се крият в свят от фантазии. Въпреки това те са гъвкави , което ги прави лесни за разговор, адаптивни са към всяка ситуация. Чудесни приятели и любовници са.

Най-доброто от тази конфигурация: Лекотата, с която те подържат връзката си. Много са лоялни, любвеобилни и нежни и винаги ще са до партньора си, когато той има най-много нужда от тях. Тяхната връзка изглежда неразбиваема.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X