Напишете дума/думи за търсене

Амал Клуни: Популярността помага на работата ми

Aмал Клуни  Снимка : Ройтерс

Адвокатът и активист за човешки права Амал Клуни смята, че популярността, която й донесе нейният съпруг Джордж Клуни невинаги е нещо лошо и понякога може да помогне на работата й. В интервю за британски медии 39-годишната бъдеща майка на близнаци сподели, че известността има своите добри страни, предава БГНЕС.

„Има много работа, която се върши при закрити врата и не става достояние. Ако сега има повече хора, които разбират какво се случва с язидите и „Ислямска държава“ и ако може в резултат на това нещо да бъде направено, да се помогне на клиентите, смятам, че е наистина добре да се даде малко допълнителна публичност на такова дело“, каза тя.

Делата на Амал често са свързани с чувствителни теми, което накара съпругът й Джордж да изрази притесненията си от това, че тя пътува до опасни дестинации като Близкия изток. „Решихме да бъдем много по-отговорни и да избягваме опасностите. Аз повече няма да ходя в Южен Судан или Конго, а Амал няма да посещава Ирак и ще избягва места, където знае, че не е добре дошла“, каза той в интервю за френското лайфстайл издание „Пари мач“.

Миналия месец двойката официално съобщи, че очаква близнаци, които трябва да дойдат на бял свят това лято. „Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение”, сподели още Клуни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X